≫ 

Zbog jedne reči svi su zastali: Ceca Bojković prvi put opsovala na televiziji

U dotičnoj sceni, Ceca sinu inspektoru objašnjava pojedine stvari koje su se dešavale kad je bio dečak...

  • 2
Izložba Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Glumica Svetlana Ceca Bojković izgovorila je pogrdne reči prvi put na televiziji, i to u novoj epizodi serije "Močvara", koja se vikendom emituje na Superstar TV.

U toku svoje bogate karijere, Ceca je izgovorila samo jednu psovku u sklopu uloge, i to u filmu "Šejtanov ratnik", gde je tumačila strogu i ekscentričnu profesorku latinskog jezika.

U "Močvari", Bojkovićeva igra majku glavnog junaka Nikole, koga tumači Goran Bogdan.

U dotičnoj sceni, Ceca sinu inspektoru objašnjava pojedine stvari koje su se dešavale kad je bio dečak. Ceca tumači konobaricu koju su ranije simpatisali mnogi žestoki momci:

- Zvali su me Dana kurva. Dva, tri puta nedeljno su me s posla vraćali razni muškarci. Ja nisam bila dašna. Od bakšiša se živi, a od plate preživljava. Izazivala jesam, ali davala nisam. Sad mi žao što nisam više davala. Nije to sapun da se potroši - izgovorila je glumica i, na kraju emotivne, dodala:

- Bacio ju je zato što je kurva. Bila je prava kurva. Svaka njoj čast.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    29. septembar 2020 | 17:51

    Serija je dno dna. Veći šund odavno nisam video. Polupornografija bez ikalvog smisla, u kojoj nema scene u kojoj neko ne drzi cigaru. Lep primer deci dajete, svaka vam čast. Ako je ovo budućnost srpske televizije bolje ću da gledam turske serije.

  • MK

    2. oktobar 2020 | 17:03

    Za sve je u pravu, zato i ne gledam ove nove domaće serije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA