Stiže još jedan "veštičji" rimejk: Ko vam je bolji u ovoj ulozi, En Hatavej ili Anđelika Hjuston?

Film bi trebalo da se 22. oktobra emituje na HBO Max kanalu

  • 2
Veštice, The Witches, En Hatavej, Stenli Tuči "Veštice" / Printskrin: YT/HBOMax

Korona je ove godine uvela sasvim drugačiju dinamiku, ali jedno je ostalo nepromenjeno - sa prvim danima oktobra, bundeve, horor filmovi i sve vezano za veštice stiže nam iz Amerike. Novi film Boba Zemekisa jednostavog naziva "Veštice" (The Witches) nije izuzetak, ali zanimljivo jeste to što će mnoge trejler ovog ostvarenja namenjenog deci neodoljivo podsetiti na "Đavo nosi Pradu".

Ne samo da je En Hatavej ponovo dobila priliku da nosi zanimljive odevne kombinacije i šešire, nego je ponovo zaigrala rame uz rame sa Stenlijem Tučijem, jednako elegantnim u svom prugastom odelu. Da se ipak ne radi o nastavku filma iz 2006. Hatavej nas podseti čim progovori čudnim akcentom.

U "Vešticama" ona igra vrhovnu vešticu, rešenu da sprovede svoj zlobni plan i pretvori svu decu ovog sveta, ni manji, ni više, u miševe. Film je baziran na knjizi Roalda Dala o dečaku koji slučajno naleti na ovu veštičju kliku, a onda sa svojom bakom pokuša da ih spreči u ostvarivanju podle namere.

Film bi trebalo da se 22. oktobra emituje na HBO Max kanalu, a pored Hatavej i Tučija, važnu ulogu ima i Oktavija Spenser.

Podsetimo, ovo je rimejk filma iz 1990. godine u kome je glavnu ulogu igrala Anđelika Hjuston.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA