Serija "Kruna" rekreirala čuvenu venčanicu princeze Dajane: "Svi su zanemeli. Ovo je tako ona"

- Izašla sam u venčanici i svi su zanemeli. Ovo je tako ona, više od svega ostalog što nosim u seriji - izjavila je glumica Ema Korin

  • 2
Emma Corrin Ema Korin kao princeza Dajana / Foto: Profimedia

Četvrta sezona serije "Kruna" (The Crown) predstavlja još jedno ostvarenje koje na Netfliksu iščekujemo 2020. godine. Premijera je zakazana za 15. novembar, a gledaoci će konačno videti i princezu Dajanu, koju tumači Ema Korin.

Dosad smo videli nekoliko fotografija Eme kao Dajane i može se reći da ne razočaravaju, piše BuzzFeed.

Pored frizure i pogleda, možemo primetiti da je Ema uspela da verodostojno prikaže i princezino držanje.

Netfliks je na društvenim mrežama objavio i fotografiju Eme u čuvenoj venčanici princeze Dajane. Interesantno je to da, Ejmi Roberts, modni dizajner serije "Kruna", nije želela da napravi istovetnu repliku venčanice pokojne princeze, već je stremila ka nečemu "istog duha i stila".

- Izašla sam u venčanici i svi su zanemeli. Ovo je tako ona, više od svega ostalog što nosim u seriji - izjavila je Ema Korin za britanski Vogue.

Ona je dodala da joj je 10 ljudi pomoglo kako bi uopšte obukla venčanicu, budući da je "masivna".

- Znam da je to čudno i otrcano, ali imam osećaj kao da je poznajem. Želim da je učinim ponosnom - rekla je za The Sunday Times.

Podsećamo, premijera serije "Kruna" je zakazana za 15. novembar na Netfliks striming servisu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ficko

    5. oktobar 2020 | 11:46

    Ovo ni blizu Dajani. Samo malkice podseća. Minimalno. Tiek kada razne glumice pokušavaju da je odglume Dejanu, se vidi koliko je bila graciozna, otmena i pre svega vanserijski atraktivna žena. Sve su smešne kad pokušaju da je imitiraju. Dakle, ovo samo malo liči ali ni do kolena joj nije.

  • Перагеније

    5. oktobar 2020 | 12:19

    " Ovo je tako ona" - МОЛИМ СРБЛЕЗЕ да преведу на српски... Дијана, сеоска енглеска лењпота. Свака наша је за њу ПРАВА лепота.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA