≫ 

Nikolas Kejdž snima film o Nikolasu Kejdžu u Hrvatskoj: Sa Mandalorijanom uslikan u Dubrovniku

Zbog komplikovane i obećavajuće komične radnje ovaj film svi čekaju

  • 1
Nicolas Cage, Pedro Pascal Nikolas Kejdž, Pedro Paskal / Foto: Profimedia/INSTAR Images, Profimedia/Imagespace /Zuma Press

Nikolas Kejdž i Pedro Paskal snimljeni su zajedno u Dubrovniku, gde pripremaju svoj novi film "Neizdržljiva težina masivnog talenta" (The unbearable weight of massive talent).

Snimanje je počelo, a glavni su glumci snimljeni na setu, dobro raspoloženi i okruženi filmskom ekipom. Podsetimo, ovaj film je privukao ogromnu pažnju javnosti kada je otkriveno da će Nikolas Kejdž u njemu glumiti Nikolasa Kejdža koji glumi u filmu o Nikolasu Kejdžu.

U njemu Kejdžov lik (Kejdž) očajnički pokušava da dobije ulogu u novom Tarantinovom filmu dok se istovremeno trudi da popravi otuđeni odnos koji ima sa svojom ćerkom tinejdžerkom. On povremeno priča sa egoističnom verzijom sebe iz 1990-ih godina, koja ga "jaše" jer je snimio mnogo loših filmova i više nije zvezda koja je nekada bio.

Kejdžov lik je takođe zadužen do guše i stoga primoran da se za pare pojavi na rođendanskoj zabavi meskičkog milijardera (Paskal), koji je njegov veliki fan. On se tajno nada da će bogatašu pokazati scenario na kojem već neko vreme radi.

Dok se zbližava sa njim, Kejdžu CIA otkriva da je milijarder zapravo šef kartela i da je kidnapovao ćerku meksičkog kandidata za predsednika. CIA ga zato regrutuje. Situacija se dalje komplikuje kada Meksikanci dovedu Kejdžovu ćerku i bivšu ženu, kako bi pomirili porodicu. Nikolas će tada morati da zaigra ulogu svog života.

Ovo je prvi put da su glumci zajedno snimljeni u Dubrovniku, dok je Pedro, poznat po ulozi Oberina Martela u "Igri prestola", Havijera Penje u "Narkos", kao i Mandalorijana u istoimenoj seriji već sam uhvaćen pre nekoliko dana na terasi hotela u kojem je odseo.

Nikolas Kejdž trenutno radi i na mini-seriji o Džou Egzotiku, eksentriku i vlasniku zoološkog vrta iz Oklahome. Ovo će biti prva tv uloga za Oskarovca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    7. oktobar 2020 | 15:38

    Najbolji Kejdž je ludi Kejdž, tj. Kejdž pušten s lanca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA