≫ 

Anja Tejlor-Džoj kao mlada Furiosa: Snima se prikvel akcionog filma "Pobesneli Maks"

Ako se prisetimo uspešnog filma "Pobesneli Maks: Autoput besa" iz 2015. godine, biće nam jasno da ni o jednom od voljenih likova ne znamo skoro ništa...

  • 0
Anya Taylor-Joy Anja Tejlor-Džoj / Foto: Profimedia/JACK TAYLOR/AFP

Režiser Džordž Miler je izabrao Anju Tejlor-Džoj, Krisa Hemsvorta i Jahju Abdula-Matina II za prikvel akcionog filma "Pobesneli Maks: Autoput besa", a zvaće se jednostavno: "Furiosa", jer će se baviti ranijim životom heroine koju je 2015. godine tumačila Šarliz Teron.

Anja će glumiti mlađu verziju Furiose. Miler je za Njujork tajms izjavio da je za ulogu tragao za glumicom koja ima 20+ godina. Prvo je razmatrao da savremenom tehnologijom podmladi Šarliz Teron, ali se ipak odlučio za lakši pravac.

Charlize Theron, Šarliz Teron Šarliz Teron / Foto: Tanjug/AP

Miler će režirati, producirati i biti jedan od scenarista "Furiose".

Ako se prisetimo uspešnog filma "Pobesneli Maks: Autoput besa" (Mad Max: Fury Road) iz 2015. godine, biće nam jasno da ni o jednom od voljenih likova ne znamo skoro ništa. Nije nam poznato kako su dospeli u nezavidnu situaciju, ni zašto je svet postao tako surov nakon apokalipse.

Furiosu znamo samo kao ratnog kapetana, koji služi vladaru Imortanu Džou, ali se okrene protiv njega kako bi oslobodila njegove konkubine.

Kako bi i sama preživela, Furiosa stvara savez sa Maksom Rokatanskijem (Tom Hardi).

Pobesneli Maks Šarliz Teron i Tom Hardi u filmu "Pobesneli Maks" (2015) / Foto: Promo

Film je bio nominovan za Oksara u kategoriji za najbolji film i najbolju režiju.

Anja Tejlor-Džoj (24) proslavila se zapaženim ulogama u filmovima "Split", "Glass", "Emma" i "New Mutants"; Kris Hemsvort u Marvelovoj sagi o Toru i Osvetnicima, a Jahja Abdul-Matin II u ulozi zlikovca Crne Mante (Black Manta) u "Akvamenu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA