Izdržala je preko 7 minuta: Fotografija sa snimanja "Avatara 2" prikazuje Kejt Vinslet pod vodom

Zbog predstojećeg SF ostvarenja Vinslet ponovo sarađuje sa Džejmsom Kameronom, režiserom "Titanika" koji ju je učinio "kućnim imenom"

  • 2
Spektra, Avatar, King Kong, Titanik

"Avatar" / Printskrin: YouTube

Na društvenim mrežama u poslednje vreme neretko možemo primetiti nove fotografije sa snimanja avanturističkog SF filma "Avatar 2".

Poslednja takva je objavljena juče, a prikazuje oskarovku Kejt Vinslet kako "nešto radi" pod vodom.

Kejt će glumiti Ronal, ronioca Metkajine, rtskog plemena Na'vi koji su, izgleda, centralna tema predstojećeg filma. Primećujemo glumicu na dnu bazena u "odelu za snimanje pokreta", sa zastavama za koje niko ne zna šta predstavljaju.

Objava na Tviteru podseća na intervju koji je Vinslet dala za Hollywood Reporter, a tiče se njene uloge u nastavku "Avatara":

 

- Morala sam da naučim tehniku ronjenja na dah za svoju ulogu u "Avataru", a samo taj poduhvat je bio neverovatan. Najduže što sam izdržala pod vodom bilo je sedam minuta i četrnaest sekundi. Ludo, jednostavno ludo.

Zbog predstojećeg ostvarenja Vinslet ponovo sarađuje sa Džejmsom Kameronom, režiserom "Titanika" koji ju je učinio "kućnim imenom".

Kameron je u septembru ove godine izjavio da je snimanje "Avatara 2" završeno, a treći deo je pred krajem. Naravno, filmovi će potom ući u dugotrajnu post-produkciju.

Premijera filma "Avatar 2" zakazana je za 17. decembar 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    27. oktobar 2020 | 14:01

    Volim ove glumce/ice kada im ide sve od ruke. Dodje, uci da roni na dah. Laganica, opa sedam minuta. :-) Steta sto ce u jednom trenutku kraj snimanja, inace evo ga svetski rekord. Tu je, kuca na vrata. :-)))))

  • Lejla

    27. oktobar 2020 | 12:17

    Nije džabe oskarovka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA