≫ 

"Ako je Šon sad u raju, nadam se da igra golf": Harison Ford odao počast prvom Bondu

Njih dvojica su igrali zajedno u filmu Stivena Spilberga "Indijana Džons i poslednji krstaški pohod", kada je ser Šon glumio oca Fordu

  • 0
Harison Ford, Šon Koneri Foto: Tanjug/AP, Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Slavni američki glumac Harison Ford odao je danas poštu nedavno preminulom kolegi Šonu Koneriju, koga je nazvao "dragim prijateljem" i dodao da se nada da ako je "Koneri u raju, da sada igra golf", preneo je BBC.

Njih dvojica su igrali zajedno u filmu Stivena Spilberga "Indijana Džons i poslednji krstaški pohod", kada je ser Šon glumio oca Fordu.

- Bio mi je otac, ne u realnom životu, ali u trećem delu filma o Indijani Džons. Gospode, koliko nam je bilo zabavno. Ako je Šon sad u raju, nadam se da tamo imaju golf terene. Počivaj u miru, dragi prijatelju - rekao je Ford u intervjuu za Varajeti.

Ford se prisetio da je bilo zadovoljstvo voziti Konerija u "prikolici ruskog motora koji je poskakao po neravnoj, krivoj planinskoj stazi".

Pre Forda, od Konerija, koji je preminuo u 91. godini, oprostili su se Robert de Niro, Kevin Kostner, Majkl Kejn, Danijel Kreg, Pirs Brosnan i mnogi drugi.

Video: Tužan dan za svetsku kinematografiju: Preminuo Šon Koneri

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA