Najbolja bioskopska zabava za celu prodicu

Ovog vikenda dečiji filmski hitovi u Cinestaru uz povoljnije cene

  • 0
Cinestar Foto: Promo

CineStar zna koliko su trenuci provedeni s porodicom neprocjenjivi i upravo zato je, ovog vikenda, odlučio da obraduje i počasti celu porodicu posebnom akcijom u kojoj će mališani sa svojim roditeljima uživati u dečjim filmskim hitovima po super ceni od 200 dinara.

Najljepši trenuci deteta i roditelja su oni koje provedu zajedno. Međutim, u našoj užurbanoj svakodnevici, deca najviše vremena provode sama ili pred malim ekranom. Provoditi vreme sa decom, ponuditi im ono što vole i uživati u tome zajednički je neprocenjivo iskustvo. Vikend je upravo savršeno vreme za porodična druženja, a jedan od omiljenih sigurno je i odlazak u bioskop, tim pre jer je u CineStaru 4DX Ada mall Beograd ovog vikenda, 7. i 8. novembra, Porodična vikend akcija uz koju u filmskim projekcijama s pet zvezdica mogu da uživaju i roditelji i deca. Dečji i porodični filmovi prikazuju se od 11h do 17h sati, a ulaznice po promo ceni od 200 dinara možete da kupite na blagajni CineStara pola sata pre projekcije ili onlajn na cinestarcinemas.rs.

Najmlađi ljubitelji filma će u svom omiljenom CineStar bioskopu u Ada mall-u, moći da pogledaju sinhronizovani animirani hit „Trolovi svetska turneja“, zatim od producenata Harija Potera i Mede Padingtona pordičnu avanturu „Tajni vrt“, norveški gusarski hit "Kapetan sabljozubi i magični dijamant", filmsku bajku „Snežana i 7 patuljaka“, zabavnu animaciju „Frka“ od proslavljenih producenata franašize Šrek, a na filmska platna vraća se i najpoznatiji pas u istoriji filma u uzbudljivoj avanturi  "Lesi se vraća kući".

CineStar oduvek misli na decu, ali i celu porodicu, pa u njihovoj ponudi možete da pronađete Promo menije inspirisane popularnim crtanim filmovima, možete da organizujete rođendansku proslavu u modernoj rođendaonici kao i da postanete vlasnik Family Club kartice. Ova kartica, koju možete da zatražite na blagajni, omogućava svakodnevno snižene cene za animirane i porodične filmove do 17h, 30% popusta za proslavu rođendana u rođendaonici i popust na Family & Friends meni.

CineStar bioskop u Ada mallu otvorio je svoja vrata Beograđanima krajem avgusta uz sve propisane mere sigurnosti. U bioskopskim salama je sprovedena dezinfekcija, uspostavljeni su novi higijenski standardi i njihovo održavanje, dok su zaposleni upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima.

Svi znaju da je najbolja zabava u CineStaru i zato uživajte u dečjim filmskim hitovima kao i najfinijim kokicama, a sve to uz propisane mere sigurnosti. Jer, zabava DA, ali  #ostanimoodgovorni.

Više informacija kao i kupovina ulaznica na  cinestarcinemas.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA