≫ 

Objavljena prva fotografija Toma Holanda sa snimanja filma: Spajdermen sad nosi dve maske

Marvel obožavaoci željno iščekuju nastavak sage o Spajdermenu, posebno kad je otkrivena informacija da će Džejmi Foks reprizirati ulogu Elektra iz filma "Čudesni Spajdermen 2" iz 2014. godine

  • 0
Spajdermen, Tom Holand Ovo će biti šesti film u kom će Tom Holand igrati Spajdermena / Printskrin: YouTube/observations

Na Tviteru je objavljena prva fotografija Toma Holanda sa snimanja filma Spajdermen 3.

Holand ju je prvenstveno objavio na svom Instagram profilu, što znači da mu je bilo dozvoljeno da to uradi. Podsećamo da je studio Marvel veoma strog po pitanju objavljivanja bilo čega na internetu bez njihove dozvole. A podsećamo i da je Holand poznat po tome što ranije nije umeo to da ispoštuje.

Na novoj fotografiji vidimo Holanda u njegovom Spajdermen kostimu, a ono što će gledaoci momentalno primetiti je da glumac nosi i PPE masku, za zaštitu od korona virusa.

 

- Nosite masku. Ja nosim dve – napisao je Holand.

Marvel obožavaoci željno iščekuju nastavak sage o Spajdermenu, posebno kad je otkrivena informacija da će Džejmi Foks reprizirati ulogu Elektra iz filma Čudesni Spajdermen 2 iz 2014. godine. Zbog ovoga se spekuliše da će se ostvarenje baviti multiverzumom (više univerzuma koji paralelno koegzistiraju).

Oduševljenje je tek poraslo kad je obelodanjeno i da će se Benedikt Kamberbač pojaviti u predstojećem filmu, u svojoj ulozi Doktora Strejndža, ovaj put tumačeći Spajdermenovog mentora.

Premijera filma Spajdermen 3 trenutno je zakazana za 17. decembar 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA