Anica Dobra o TV seriji "Slučaj porodice Bošković": Ovo je normalna priča o nenormalnim ljudima

Nije samo komedija, već porodična serija koja se bavi i raznim problemima sa kojima se svi suočavamo u životu. Biće to serija za sve uzraste, bez vulgarnosti, psovki i eksplicitnih scena

  • 7
Svečano otvaranje FEST-a Foto: ATA Images

Neuspešan glumac, studentkinja u četrdesetim, ludi stanodavac, ekstravagantna baka - ukratko to su junaci nove serije "Slučaj porodice Bošković", koja će, od 18. novembra radnim danima od 20h, biti emitovana na Prvom programu RTS-a, piše RTS.

Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, glumica Anica Dobra, istakla je da uvek treba podsetiti ljude da od sutra počinje da se prikazuje serija.

- Moram da dodam da ste veoma lepo najavili da je ovo serija za celu porodicu, težište je na humoru i niko nije žrtva. To su sve ljudi koji sami sebi prave takve probleme - napomenula je glumica Anica Dobra.

Ona je naglasila da je serija normalna priča o nenormalnim ljudima. Da li je poželjno biti malo nenormalan?

- Poludela bih u ovom svetu da nemam neki svoj koji je još luđi, tako da to preporučujem svima. Zahvalna sam što su producenti serije pomislili da ja spadam u tu ekupu - uz smeh kaže glumica.

Ona dodaje da ekipa vredno snima u Košutnjak filmu, i priprema ukupno 84 epizode serije "Boškovići".

- Ovo je ozbiljan posao i valja ga tako i raditi, jer ako su tekstovi inspirativni, a jesu, a glumci talentovani, a jesu, onda se tu dese stvari koje su životne i duhovite i daju nam neki drugi pogled na svet - napominje glumica.

Na pitanje koliko joj taj drugi pogled generacije, kojoj pripada i njena ćerka koja se bavi istim poslom, sad znači u ovim godinama, sa znanjem i iskustvom koje sad ima, Anica odgovara:

Anica Dobra Foto: Nikola Tomić

- Ja ih slušam i uopšte se ne guram da dajem svoje mišljenje. Osluškujem, prihvatam i mislim da je to način da idem dalje.

Serija je snimana u toku prošle i ove godine, a snimanje i dalje traje u ovim novim okolnostima.

Glumica ističe da ako je svet stao - život nije, i naći će put da ide dalje.

- Niko nije sprečen da se bavi poslom koji voli, ili da nađe nešto što ga inspiriše u tome što on radi. Svako vreme je dobro za posao, pa i ovo, i život ide dalje, prevazilazimo probleme, a ne oni nas. Unosim radost u posao koji radim i to je moj način da guram dalje - navodi glumica.

Ističe da je idealista, da se želje ostvaruju, ali da puko maštanje ne dovodi do ostvarenja i treba nešto i pokrenuti kako bi se nešto ostvarilo, kao i da treba biti fleksibilan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lina

    19. novembar 2020 | 14:39

    Serija je veliko razočarenje, ne toliko kao Močvara (koja je kriminalna u toj meri da se najavljene serije Kosti cak bojim), ali svakako jeste propast. Režija je katastrofalna, tekst isprazan i bez imalo maštovitosti. Ne prikazuje dobru stranu savremene porodice, već iskrivljenu sliku života i nenormalnih odnosa u ekstremnoj porodici, pa se teško ko može poistovetiti sa likovima. Takođe, serija omladini daje loš primer u kome deca nisu deca, a roditelji nisu roditelji. Velika je greška što je u medijima poređena sa Boljim životom, jer nemaju dodirnih tačaka ni u kom smislu. Naravno sve je ovo na bazi 1 epizode, pa je moguce da ce se utisak malo poboljsati. Za sada moje misljenje je da je povrsna i da je uludo izgubjeno vreme i novac, a jedino "dobro" je sto uliva veru i onome ko ne ume da rezira, da moze postati reziser. Sve je u skladu sa opstim trendom pada kvaliteta i spustanja standarda na svim nivoima.

  • misko

    2. decembar 2020 | 11:25

    Katastrofa..ovako nesto lose nisam skoro pogledao,nije mi jasno kako je neko to mogao da snimi i kako su neki glumci na to pristali jer ovo je ponizenje za njih.Bruka i sramota za RTs ali to nista nije cudno uzalud trud i ulozen novac jer ovo je negledljivo!!!

  • lela

    19. novembar 2020 | 09:07

    serija je ocajna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA