≫ 

Premijera filma "Čudesna žena 1984" u bioskopima i na HBO Max: Pogledajte zvanični trejler

Budući da je datum premijere nekoliko godina odlagan, to više neće biti slučaj

  • 1
Gal Gadot , Wonder Woman Foto: Tanjug/AP

Dugoiščekivani film "Čudesna žena 1984" (Wonder Woman 1984) biće premijerno prikazan u bioskopima i na striming platformi HBO Max - na isti dan, 25. decembra 2020.

Budući da je datum premijere nekoliko godina odlagan, to više neće biti slučaj.

- Došlo je vreme. U određenom trenutku morate izabrati da delite ljubav i radost koju ste u mogućnosti da podarite, uprkos svemu ostalom. Volimo naše filmove i naše obožavaoce, pa se iskreno nadamo da će naš film doneti malo sreće za sve u toku praznične sezone – napisala je režiserka Peti Dženkins na svom Tviter profilu i dodala:

Čudesna žena 1984 "Čudesna žena 1984" / Foto: Printskrin/YouTube/Warner Bros. Pictures

- Pogledajte ga u bioskopima, koji su sad bezbedni za to, a možete ga pogledati i u sigurnosti svog doma na HBO Max. Srećni praznici svima. Nadamo se da ćete uživati u našem filmu, kao što smo mi uživali u njegovoj produkciji.

Film predstavlja nastavak uspešnog DC filma iz 2017. godine, "Čudesna žena", a glavne uloge repriziraju Gal Gadot (Dajana Prins) i Kris Pajn (Stiv Trevor). Likovi negativaca pripali su Pedru Paskalu (Game of Thrones, Mandalorian) kao Maks Lord, i Kristen Vig (Bridesmaids, SNL) kao Gepardica, možda najveći neprijatelj Dajane Prins, princeze Amazonki.

Pogledajte zvanični trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    19. novembar 2020 | 18:37

    Zašto LAŽETE?! Komentara ima puno, ali ako je I jedna mala kritika žena koja se ne sviđa ženskim kontrolorima, onda ne prolazi!!! Ta cenzura izaziva još veći revolt kod svih osoba koji se bore za realan paritet (ravnopravnost) polova!!!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA