Nikola Đuričko u Netfliksovoj hit seriji "Stranger things": Ovako je opisao ulogu Rusa Jurija

"Uloga je lepa i upečatljiva, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu"

  • 13
Nikola Đuričko i serija Stanger things Foto: ATA Images, Printskrin: Stranger things
Nikola Đuričko i serija Stanger things Foto: ATA Images, Printskrin: Stranger things

U novoj sezoni jedne od najgledanijih serija,"Čudne stvari" (Stranger Things), jednu od uloga dobio je i srpski glumac Nikola Đuričko. On je nedavno potvrdio da je dobio ulogu u Netfliksovom hit naslovu, a sada su poznati i detalji o liku koji tumači.

"Stranger Things" je već sa prvom sezonom postala najgledanija serija na Netfliks striming servisu. U novom, četvrtom serijalu Vinoni Rajder, Dejvidu Harboru, mladoj nadi Holivuda Mili Bobi Braun i drugima pridružuje se još nekoliko likova, a jednog od njih igra i Nikola Đuričko.

Trejler je potvrdio da će se radnja nove sezone odvijati u Rusiji, a Đuričkov lik zvaće se Juri. Kako opisuje Pop Sugar, Juri je otkačeni švercer i šaljivdižija koji uživa u lošem humoru i hrskavom puteru od kikirija jednako koliko i u novcu.

- Uloga je lepa i upečatljiva, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu, nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti - rekao je Đuričko o svom angažmanu u seriji.

On je još letos potvrdio da je angažovan za popularnu seriju, ali nije smeo ništa da otkriva.

- Ne smem ništa da otkrijem, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, osim da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu reći da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu, a nije ni ogromna.

Uz Đurička predstavljeni su i još neki novi glumci koje ćemo gledati u narednom serijalu. Među njima je nemački glumac Tom Vlašiha, najpoznatiji domaćoj publici po liku Džakena H'gara iz "Igre prestola". Takođe u "Stranger Things" igra i Robert Englund, glumac koji je otelotvorio Fredija Krugera.

Za sada je poznato da su pre nego što je snimanje prekinuto zbog korone snimljene prve dve epizode, a ekipa se na set vratila u septembru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    21. novembar 2020 | 23:28

    Cudi me da nisi izabrao neku ulogu gde se pljuju Srbi

  • Vladasd

    21. novembar 2020 | 22:46

    E moj Djuričko, a bio si kul tip.. Čekamo te, oprošteno ti je 😁✈️

  • Nikola

    22. novembar 2020 | 07:39

    Zamjena za Šerbeđžiju, ostalo mu da glumi Ruse po Američkim filmovima, žalosno!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA