≫ 

Vraća se serija o generaciji Z, kokainu, depresiji: Nebožićni specijal "Euforije" koji su svi čekali

U septembru ove godine, Zendaja je postala najmlađa glumica koja je dobila Emi za najbolju glavnu glumicu u kategoriji drame

  • 0
Euforija

"Euforija" / Foto: Promo, HBO

Popularna serija "Euforija" i glumica Zendaja, koja je dobila Emi za svoju ulogu, vraćaju se na HBO, a objavljen je i prvi trejler za dve specijalne epizode. Prva se zove Part 1: Rue i biće emitovana 6. decembra na HBO Max, piše Variety.

Trejler nastavlja radnju tačno gde se prva sezona završila, a Ru (Zendaja), prethodno uzevši kokain, budi se nakon što njena devojka Džuls (Hanter Šafer) ulazi u voz i ostavlja je nakon srednjoškolskog zimskog plesa. Ru sedi u restoranu i razmišlja o svom životu kad sreće Alija (Kolman Domingo), kog je upoznala na Narcotics Anonymous sastancima.

Emi nagrade, dodela Emi nagrada

Zendaja / Foto: Tanjug/AP

Autor "Euforije", Sem Levinson, napisao je i režirao prvu specijalnu epizodu, a HBO tek treba da najavi datum premijere i naziv drugog specijala.

Da podsetimo, u septembru ove godine, Zendaja je postala najmlađa glumica koja je dobila Emi za najbolju glavnu glumicu u kategoriji drame. "Euforija" je bila nominovana u čak 6 kategorija, uzevši dve za šminku i originalnu muziku.

Serija koja je oduševila gledaoce, naročito generaciju Z, zasnovana je na istoimenoj izraelskoj seriji. Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA