≫ 

"Valter i Prle, borba se nastavlja": Glumci iz serije "Casa de Papel" obradovali fanove fotografijom

Poslednja sezona tek treba da se emituje, a već se snima nova, korejska verzija

  • 0
LA CASA DE PAPEL

"Kuća od papira" / Foto: Profimedia/Netflix / Everett

Darko Perić i Luka Peroš, balkanski glumci koji igraju u popularnoj seriji "Kuća od papira" (La Casa de Papel), objavili su fotografiju kojom su pokazali da su prijatelji i van seta. Na slici na kojoj su tagovani u "SFR Jugoslaviji", njih dvojica, sa sličnim beretkama, slikali su se naizgled u cik zore.

- Valter i Prle... Borba se nastavlja!!! Tko zna,zna! - napisao je srpski glumac, uz tagove "Valter brani Sarajevo" i "yugang".

I Peroš je istom fotografijom podsetio na "bratstvo i jedinstvo", ali ne i referencom iz filma, već iz čuvene pesme Idola "Maljčiki". Dodao je i strofu hrvatske narodne pesme "Kak taubeka dva".

Njih dvojica, po svemu sudeći, vratiće se kao Helsinki i Marsej u petoj i poslednoj sezoni serije koja je zaludela planetu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Darko Peric Official (@darkoperich)

 

A koliko je serija "Kuća od papira" (La Casa de Papel) popularna pokazuje činjenica da još nije gotova, a Netflix je snima ispočetka - i to u korejskoj verziji.

Tu seriju snimaće Kim Hong-sun i imaće 12 epizoda.

- Korejski snimatelji prilagođavaju ovu seriju svom jeziku i kulturi već godinama. Uspeli su, kao i mi, da ujedno i prevaziđu te granice i da sa njihovom pričom mogu da se povežu hiljade mladih ljudi širom sveta. Činjenica da će se radnja njihove serije dešavati na Korejskom poluostrvu me veoma raduje - rekao je Aleks Pina, tvorac i izvršni producent ove serije.

Četvrta sezona "Kuće od karata" objavljena je u aprilu 2020. godine i strimovana je u više od 65 miliona domova širom sveta u samo prve četiri nedelje otkako je objavljena na servisu.

Video: Katarina Živković otpevala čuvenu pesmu uz serije La Casa de Papel

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA