≫ 

Inspirisan 2020. godinom: Pogledajte tizer trejler za novi "Black Mirror" projekat

Iako nije službeno potvrđeno, i Hju Grant bi trebalo da se pojavi u ovom ostvarenju, u ulozi istoričara koji daje pregled za 2020. godinu

  • 0
Black Mirror Printskrin: Twitter/Charlie Brooker

Sprema se novi "Black Mirror" projekat, a tvorac serije, Čarli Bruker, objavio je tizer trejler za novu sezonu.

- 2020. ni tvorci Black Mirror-a nisu mogli da izmisle ovu godinu. Ali imaju ponešto da dodaju - stoji u tekstu ispod tizera, piše Muzika.

Sudeći prema poslednjim sekundama kratkog videa, nova epizoda (ili zaseban projekat kao Black Mirror: Bandersnitch) bi se mogla zvati "Death To 2020". Datum premijere nove priče, očigledno inspirisane nesrećnim događanjima 2020. nije otkriven - u tizeru stoji samo coming soon.

Iako nije službeno potvrđeno, predstojeći deo "Black Mirror"-a verovatno će biti mockumentary (ozbiljni dokumentarac sa satiričnim namerama) s Hjuom Grantom – glumac je o projektu govorio u nedavnom intervjuu.

- Čarli Bruker napisao je mockumentary o 2020. za Netflix – rekao je Grant za New York Magazine. U intervjuu je otkrio da će portretisati istoričara koji daje pregled 2020.

Ranije ove godine, Bruker je izjavio da šesta sezone serije neće biti premijerno objavljena u bliskoj budućnosti jer je zauzet drugim projektima. Bruker se bavi ovom Netflix serijom još od 2015. godine. Prve dve sezone su bile emitovane na britanskom programu Channel 4.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA