≫ 

Bjorn leži ranjen, a Ajvar se sprema za konačnu bitku: Stižu poslednje epizode "Vikinga"

Nove epizode biće objavljene sve odjednom na Amazon Prajmu

  • 4
Vikinzi, Vikings "Vikinzi" / Printskrin: YT/Amazon Prime Video

I Bjorn, i Ajvar su živi, ali borba tek počinje, poručio je novi trejler hit serije "Vikinzi". Deset epizoda šeste i poslednje sezone stižu uskoro na Amazon Prime, a dok "legende padaju, heroji nastaju i Valhala čeka", postavlja se pitanje da li je zlatno doba Vikinga zaista na umoru...

Duhovi prošlosti i snovi o slavnoj budućnosti prepliću se u ovoj najavi u mislima svih junaka. Dok Bjorn leži ranjen u krevetu, velikom knezu Olegu Kategat je pod nogama. 

Bjorn i Ajvar znaju da im sledi još jedna bitka. I mada možemo da pretpostavimo da će se Bjorn oporaviti za taj sukob, pitanje je da li će ga preživeti. Naročito jer su producenti, opisujući šestu sezonu, najavili mnogo više smrti.

- Sudbina junaka koje smo svi, uključujući i mene, zavoleli je određena. Da li će živeti ili umreti, to će odlučiti bogovi, mada sam malo odlučio i ja - rekao je šaljivo tvorac serije Majkl Hirst.

Nove epizode biće objavljene sve odjednom na Amazon Prajmu, 30. decembra. 

Iako će ovo biti kraj serije, nije i poslednje zbogom nordijskoj istoriji na malim ekranima. Nova serija "Vikinzi: Valhala" trenutno se snima. Radnja će biti smeštena 100 godina nakon Ragnara, Legarte i Bjorna, a fokusiraće se na Vilijama Osvajača, invaziju 1066. godine i hristijanizaciju paganskog sveta. 

Hirst je zagolicao maštu fanova kada je kazao kako ćemo videti mnogo poznatih lica, s obzirom da se serija bavi potomcima junaka koje već znamo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    10. decembar 2020 | 09:05

    Jel' Ajvar iz Brusa?

  • Džontra

    11. decembar 2020 | 16:47

    Jedva čekam,mada sam I malo tužan što će se serija završiti...ali svakako bilo je sjajno dok je trajalo I ako poslednjih 10 epizoda ne useru ( a ne bi trebalo ),ovo će definitivno po meni ostati jedna od serija sa zlatnim standardom,gde je iz sezone U sezonu rastao kvalitet epizoda,a ne opadao,kao što je u većini serija slučaj...

  • Mokroluzanin

    10. decembar 2020 | 09:28

    Deset sezona seste sezone 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA