≫ 

Marvel oduševio obožavaoce: Novi trejleri za serije "WandaVision", "Loki" i "Falkon i Zimski vojnik"

Dizni objavio trejlere za niz serija koje planira da strimuje, koje, pored Marvelovih superheroja, uključuje i "Ratove zvezda", "Moanu", "Mandalorijana"...

  • 0
Filmovi Printskrin: YouTube/Marvel Entertainment

Ova godina je bila "suva" za Marvel filmove, jer po prvi put od 2010. nismo dobili nijedan film, a premijere "Crne udovice" i "Eternals" su, zbog korona virusa, odložene za 2021. Međutim, i ta "pauza" će doći kraju, jer je Marvel upravo objavio nove trejlere za serije "WandaVision", "Loki" i "Falkon i Zimski vojnik", koje će biti emitovane na striming platformi Disney+.

WandaVision će premijerno biti prikazana 15. januara 2021, a glavne uloge tumače Elizabet Olsen (Grimizna veštica) i Pol Betani (Vizija), paru koji je, naizgled, zaglavljen u alternativnim svetovima, budući da je Vizija poginuo na kraju filma "Osvetnici: Rat beskraja".

Što se tiče Falkona i Zimskog vojnika, snimanje je zbog pandemije bilo odloženo, ali se, na oduševljenje obožavalaca, prvom prilikom nastavilo, pa će gledaoci, takođe u 6 epizoda, uploviti u avanture Sema (Entoni Meki) i Bakija (Sebastijan Stan). Emili van Kamp će reprizirati ulogu Agenta 13, Šeron Karter, a Danijel Brul Barona Zema (Kapetan Amerika: Građanski rat). Datum premijere je zakazan za 19. mart 2021.

Da li ste se zapitali šta se desilo sa Lokijem nakon što je pobegao u filmu "Osvetnici: Kraj igre"? Dizni je objavio kratki snimak ne bi li naznačio šta možemo očekivati od predstojeće mini-serije Loki. Autor je Majkl Voldron, producent "Rika i Mortija", pa je sigurno da možemo očekivati izvesnu dozu humora. Tom Hidlston će reprizirati ulogu Lokija, Torovog brata. Datum premijere je zakazan za maj 2021.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA