≫ 

Snima se film o Vitni Hjuston: Konačno odabrana glumica koja će igrati pokojnu muzičku divu

U toku svoje bogate karijere, Vitni Hjuston je osvojila šest Gremi nagrada, prodala više od 200 miliona albuma širom sveta, a najpoznatija je po svojim hitovima "Saving All My Love for You", "How Will I Know", "I Wanna Dance With Somebody" i "I Will Always Love You"

  • 0
Naomi Ackie Naomi Aki / Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Konačno je odabrana glumica koja će igrati pevačicu Vitni Hjuston u biografskom filmu "I Wanna Dance with Somebody". Reč je o britanskoj glumici Naomi Aki koja je postala zapažena ulogom u filmu "Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera".

Film će režirati Stela Megi na temelju scenarija koji je napisao Entoni Mekarten, isti onaj koji je napisao scenario za "Boemsku rapsodiju", biografski film o grupi Queen, prenosi Nacional.

- Potrošili smo veći deo protekle godine u potrazi za glumicom koja će tumačiti Vitni Hjuston. Naomi Aki impresionirala nas je u svakom delu tog procesa. Bila sam dirnuta njenom sposobnošću da istakne pojavu na pozornici ove svetske ikone, istovremeno unoseći humanost u njen unutrašnji život - izjavila je rediteljka Stela Megi.

U toku svoje bogate karijere, Vitni Hjuston je osvojila šest Gremi nagrada, prodala više od 200 miliona albuma širom sveta, a najpoznatija je po svojim hitovima "Saving All My Love for You", "How Will I Know" i "I Wanna Dance With Somebody". Okušala se i kao glumica - i to 1992. godine u hit filmu "Telohranitelj" za koji je otpevala i šest pesama uključujući i veliki hit "I Will Always Love You". Preminula je 2012. u 48. godini.

Pet Hjuston, bivša menadžerka Vitni Hjuston i upravnica Fondacije "Vitni Hjuston" biće jedna od producentkinja filma. Time je potvrđeno da će se u ostvarenju koristiti originalne pesme koje je otpevala Vitni. Muzički producent Klajv Dejvis, koji će takođe biti jedan od producenata, izjavio je kako su ga prošli žmarci kada je video test snimke Naomi Aki, ali, s obzirom na to da je glas Vitni Hjuston bio jedinstven, tako će se njen glas koristiti u scenama pevanja u filmu, a ne onaj Naomi Aki. On smatra da nema boljeg odabira od Naomi za ovu ulogu.

Osim u filmu "Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera", 28-godišnju Naomi Aki mogli smo da vidimo u jednoj epizodi serije Stiva Mekvina "Mala sekira", koja se trenutno prikazuje na HBO Adria i u seriji "The End of the F***ing World 2".

Film "I Wanna Dance with Somebody" trebalo bi da stigne u bioskope u novembru 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA