≫ 

U Cinestar bioskope je stigla superheroina - Čudesna žena 1984

Najiščekivaniji film sezone od četvrtka 24.12. pogledajte u CineStar bioskopima

  • 0
Wonder woman, Čudesna žena, Blitz film Foto: Promo

Nakon višemesečnog čekanja, jedan od najvećih hitova svih vremena napokon stiže u bioskope, sve ljubitelje DC-a oduševiće i činjenica da mogu pogledati u vrhunskim formatima u CineStaru: 4DX, RealD 3D, 2D i eXtreme dvorani.

Fantastična Gal Gadot vratila se u uloge hrabre Amazonke u nastavku velikog DC bioskopskog hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film sa najvećom zaradom u istoriji koja je režirala žena. Ovaj je nastavak režirala izvrsna Patti Jenkins.

Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Prvog svetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka. Radi se o potpuno novom utelovljenju Čudesne žene (Wonder Woman).

Wonder woman, Čudesna žena, Blitz film Foto: Promo

Zanimljivost sa snimanja filma je da su žene morale da savladaju poligon sa preprekama i da pokažu svoje gimnastičke veštine kako bi postale Amazonke u Čudesnoj ženi 1984!

Među takmičarima u triatlonu tokom amazonskih igara koje gledamo za vreme uvodne filmske scene su Doutzen Kroes, Bronte Lavine, Daina Grant, Jessie Graff, Miranda Chambers, Jade Johnson, Moe Sasegbon, Brioni Scarlet i Gvendolin Osborne. Na amazonskom stadionu su atletičarke Christiaan Schodel (akrobacije u vazduhu), Scarlet (plivanje), Jenni Pacei (plivanje), Saskia Neville (trčanje po zidu, salto unazad), Donna Forbes (parkour), Katie McDonnell (parkour) i Hailei Varnes ( jahačica).

Vonder Voman nije samo još jedan film o superjunakinji, to je film koji donosi radnju u kojoj je ova superjunakinja tretirana sa dostojanstvom, poštovanjem i na način koji zaslužuje. Možemo dakle reći da se radi o zaista pravom filmu koji osnažuje žene!

Wonder woman, Čudesna žena, Blitz film Foto: Promo

Sa rediteljkom Patti Jenkins i Gal Gadot u naslovnoj ulozi, u filmu ćemo gledati Chrisa Pinea, Kristen Viig kao Cheetah, Pedra Pascala, Robin Vright i Connie Nielsen.

Ulaznice za film Čudesna žena 1984 su već danas u prodaji na blagajnama bioskopa CineStar ili onlajn na cinestarcinemas.rs a film možete pogledati u najprestižnijim formatima: 4DX u Beogradu i Novom Sadu te RealD 3D i eXtreme formatima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA