Na Cinestar TV kanalima pronađite najpopularnije filmove o kojima su doslovno svi pričali

Zimski TV maraton

  • 1
Cinestar TV Foto: Promo/CinestarTV

CineStar TV 1, CineStar TV 2, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family kanali specijalizovani su filmski kanali unutar CineStar TV Channels grupacije u kojoj svako može da pronađe film po svom ukusu. Proverite koje filmske hitove možete da pogledate već danas!

Polako odbrojavamo dane godine u kojoj se istovremeno događalo svašta i ništa. Jedno je sigurno: kod kuće smo proveli više vremena nego ikad pre, a večeri bez CineStar TV filmskih kanala i najboljih filmova su postale nezamislive.

CineStar TV Channels i za ove zimske praznike predstavlja programsku šemu u kojoj  svako može da pronađe  film za svoj ukus jer na ukupno pet osnovnih kanala, CineStar TV Channels nude široki opus žanrova koji će zadovoljiti baš svakog filmofila.

Upravo je zimsko vreme koje većinom provodimo kod kuće s najbližima, nezamislivo bez dobrih filmova, a ovo su samo neki koji vas očekuju:

CINESTAR TV 1

Svakog petka gledaoci najgledanijeg filmskog kanala Cinestar TV 1 u 21h mogu da prate hit blokbastere sa vrhunskim glumcima, pa će tako imati prilike da pogledaju veliki hit čuvenog Martina Skorsezea i Leonarda Di Kaprija u filmu Vuk sa Vol Strita, ekranizaciju jedne od najpopularnijih video igara Need For Speed, dramatičan triler temeljen na istinitim događajima o Wikileksu sa Benediktom Kamberbačom u hitu Tajne petog staleža, adaptaciju romana Džona La Karea Izdajnik po našem ukusu, kao i višestruko nagrađivanu dirljivu i snažnu dramu zasnovanu na istinitoj priči naziva Lav. Uz odlične filmove, na Cinestar TV 1 možete pronaći i popularne serije poput Birmingamskih bandi, Dvojnika Oskarovcem J.K. Simonsom u glavnoj ulozi, kao i izvrsnu mini-seriju Fortitjud.

Cinestar TV Foto: Promo/CinestarTV

CineStar TV 2

Na CineStar TV 2 možete gledati globalnu zvezdu Dženifer Lopez u najzabavnijoj feel good komediji Drugi čin. Sudnica i priče o advokatskim trikovima uvek su interesantne, pogotovo ako u njima glavnu ulogu ima Oskarom nagrađeni Metju Mekonahi u filmu Cena istine, a svakako preporuka i za natprirodnu avanturu Poslednji lovac na veštice sa Vinom Dizelom kao i veliki bioskopski hit snimljen prema istoimenom bestseleru Ričarda Moraisa Indijski začin na francuski način, u kojoj glavnu ulogu nosi oskarovka Helen Miren.

Cinestar TV Foto: Promo/CinestarTV

CineStar TV Action&Thriller dočarava najbolje od akcije i adrenalina u popularnoj filmskoj franšizi Džon Vik sa Kijanu Rivsom u glavnoj ulozi. Za ljubitelje sporta, nezaobilazna karika filmskog znanja je i Trka života u kojoj Danijel Brul i Kris Hemsvort dočaravaju rivale Formule 1 – Nikija Laudu i Džejmsa Hanta. Još jedna istinita priča nezaobilazna je u akciji, pogotovo kada uračunate Entonija Hopkinsa – Otmica Fredija Heinekena. Za fanove Brusa Vilisa prikazuje se Red 2, a oni koji poštuju lik i delo Lijama Nisona mogu tako i da nastave, gledajući napeti akcijski triler Non stop.

Cinestar TV Foto: Niko Tavernise

CineStar TV Fantasy dom je superheroja, fantazije, mašte, znanstvene fantastike i svega onoga što vam se skriva ispod kreveta po noći. Na njemu pronađite filmove poput stripovskog junaka Sudije Dreda, serije Čovek iz budućnosti, te klasika filmske umjetnosti poput Petog elementa, trilogije snimljene prema svjetskom bestseleru Različita, kao i uspješnog serijala Igre gladi sa oskarovkom Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi.

Cinestar TV Foto: Joe Alblas

Naposlijetku, ako su svi žanrovi naporni i volite puštati suze od smijeha i romantike, CineStar TV Comedy&Family je stanica za vas. Meda Pedington namijenjen je cijeloj obitelji, a klasik Šta žene žele sa Melom Gibsonom, urnebesni Gluplji i tuplji, da, te sitcomi Sajnfeld i Zajednica samo su dio ponude u kojem možete odlutati, organizirati spoj u toplini vlastitog doma ili se naprosto okupiti ispred ekrana i otputovati u okrilje sreće.

Cinestar TV Foto: Promo/CinestarTV

Potpuni raspored provjerite na stranicama CineStar TV Channels i ostanite odgovorni i sigurni – barem u odabiru filmova!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA