• 0

"Fantastični povratak u OZ" u bioskopima od danas

Nakon premijere na 16. Kids Fest-u sinhronizovana avantura "Fantastični povratak u OZ" u bioskopima od danas, 24.decembra

  • 0
Fantastični povratak u Oz

Foto: Promo

U ulozi Doroti našla se glumica TAMARA ALEKSIĆ. Glasove pozajmili i glumci Nenad Stojmenović, Ljubomir Bulajić, Đorđe Stojković, Đurđina Radić, Pavle Jerinić, Kristina Kika Jovanović, Mladen Sovilj i drugi.

Dogodovštine Doroti iz voljene filmske adaptacije romana L. Frenka Brauma Čarobnjak iz Oza nadaleko su poznate generacijama, a sada, nakon mnogo godina kasnije njena unuka i imenjakinja prolazi po istoimenoj zemlji kroz neke nove i uzbudljive avanture.

Sinhronizovana animacija "FANTASTIČNI POVRATAK U OZ", od četvrtka, 24. decembra naći se u bioskopima širom Srbije.

Sada, kada bioskopi uz sve preporučene epidemiološke mere produženo rade do 21h, "FANTASTIČNI POVRATAK U OZ" prikazuje se za svu publiku, ljubitelje animacije, ali i one sklone da prepoznju dar za neverovatnom sinhronizacijom i prilagođavanjem glasova animiranim likovima.

Fantastični povratak u Oz

Foto: Promo

Glumci Tamara Aleksić, Nenad Stojmenović, Ljubimir Bulajić, Đorđe Stojković glavni su učesnici ove najnovije sinhronizacije o Doroti, devojčici koja kao i njena baka imenjakinja posećuje tu neobičnu zemlju znanu kao Oz i koja je premijerno prikazana na tekućem dečijem filmskom festivalu, 16. KIDS FEST-u.

Fantastični povratak u Oz

Foto: Promo

Godinu dana nakon što su ga Doroti i stanovnici Smaragdnog grada pobedili, zlikovac Urfin Đus pokušava da im se osveti. Kako bi uspešno komandovao vojskom Urfinu nije potrebna samo magična knjiga, već i Dorotine srebrne papuče koje su sakrivene na sigurnom mestu u njenoj kući. Nažalost, njen gost Tim je veoma znatiželjan i sasvim slučajno pronalazi papuče koje ga zajedno sa Doroti odvode u zemlju Oz. Smaragdni grad i njeni građani ponovo će biti u nevolji.

Fantastični povratak u Oz

Foto: Promo

U ulozi Doroti našla se glumica Tamara Aleksić:

- Naša Doroti je unuka one Doroti i po mnogo čemu liči na nju. Borbena je, pažljiva prema drugima, svoja, ali i toooooliko zaljubljena u Tima kome pozajmljuje glas divan glumac i, sa srećom mogu da kažem, moj drug - Ljuba Bulajić.

Fantastični povratak u Oz

Foto: Promo

Godine 2018. u bioskopima se prikazivao prvi deo animirane priče o Doroti "Fantastično putovanje u OZ." Sada se ta avantura nastavlja dalje.

- Gledao sam i prvi deo ovog crtanog filma. Moj sin ga baš voli. Gledali smo ga nekoliko puta i baš zbog toga mi je veliko zadovoljstvo da sam sada deo ekipe koja je radila ovaj deo. Urfin mi je bio zabavan i glumački inspirativan. Zlikovac koji je šarmantan na jedan vrnut način - rekao je glumac Nenad Stojmenović koji pozajmljuje glas glavnom muškom liku Urfinu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok