≫ 

Objavljen datum premijere za film "Furiosa", prikvel "Pobesnelog Maksa"

Džordž Miler će reprizirati svoj rediteljski angažman, dok će Anja Tejlor-Džoj ("Damin gambit") preuzeti ulogu Šarliz Teron

  • 0
Chris Hemsworth Anja Tejlor-Džoj i Kris Hemsvort / Foto: Shutterstock

Studio Warner Bros. je objavio datum premijere za dugoočekivani "Furiosa", prikvel filma "Pobesneli Maks: Autoput besa" iz 2015. godine - sa Šarliz Teron i Tomom Hardijem u glavnim ulogama.

"Furiosa" stiže u bioskope 23. juna 2023. godine.

Džordž Miler će reprizirati svoj rediteljski angažman, dok će Anja Tejlor-Džoj (Damin gambit) preuzeti ulogu Šarliz Teron, u tumačenju mlade Furiose. Njoj će se priključiti i Kris Hemsvort (Tor), kao i Jahja Adbul-Matin II (Akvamen), a gledaoci mogu očekivati i glumicu za lik još mlađe Furiose – uzrasta od 7 do 10 godina.

Pobesneli Maks Šarliz Teron i Tom Hardi u filmu "Pobesneli Maks" (2015) / Foto: Promo

Prikvel će istražiti Furiosinu prošlost, pre nego što je u pustinji pomogla Maksu Rokatanskiju (Tom Hardi). Džordž Miler će ujedno i producirati film, zajedno sa Dagom Mičelom, koji je producirao i "Pobesneli Maks: Autoput besa".

Još nije poznato da li će se i Maks pojaviti u ostvarenju, ali ako se to i desi – teško da će ga igrati Tom Hardi, jer, kao i Furiosa, i on bi trebalo da bude mnogo mlađi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA