≫ 

"Mislila sam da me neko zavitlava": Sloboda otkrila kako je reagovala kada ju je pozvao Kusturica

- Mi glumci imamo foru, da kada god ti zvoni telefon u društvu, ti prekineš razgovor tako što kažeš: "Uh, Kusturica ovde." - ispričala je glumica na K1 televiziji

  • 7
Sloboda Mićalović, Emir Kusturica Sloboda Mićalović, Emir Kusturica Printskrin: Instagram/k1televizija, Foto: ATA images

Glumica Sloboda Mićalović je imala priliku da sarađuje i sa čuvenim rediteljem Emirom Kusturicom, i to u ostvarenju "Na mlečnom putu", u kojem je glumila zajedno sa italijanskom koleginicom Monikom Beluči.

Gostujući u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na K1 televiziji, supruga glumca Vojina Ćetkovića ispričala je kako je došlo do saradnje sa poznatim režiserom.

Takođe, Sloboda je otkrila i kako je reagovala kada se čula sa Kusturicom.

- To nisam pričala nikad, ali to je bilo strašno. Mi glumci imamo foru, da kada god ti zvoni telefon u društvu, ti prekineš razgovor tako što kažeš: "Uh, Kusturica ovde." I sad, zove te baba, nebitno... Kažeš, Kusturica me zove - rekla je Mićalovićeva i nastavila:

- U jednom trenutku, ja sam kod kuće sa Vojinom, i meni zvoni telefon, zove Emir Kusturica. Ja čujem da je on, ali ja ne verujem. Ja mislim da mene neko tako zavitlava, pošto imamo i tih internih šala, ali ne smem da se upustim u tu zezanciju. Ja kažem: "Da..." (On kaže:"Emir Kusturica ovde. Ja bih želeo da pošaljem scenario". Ja znam da sam sela, ali zaista, nije preterivanje, ja nisam noge osetila - rekla je Sloboda.

Pogledajte snimak:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by K1 (@k1televizija)

Pogledajte i trejler za film "Na mlečnom putu" režisera Emira Kusturice, u kojem glume Sloboda Mićalović i Monika Beluči:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raboxxxxy

    25. decembar 2020 | 23:36

    Za vreme snimanja filma boravio sam u hotelu "Platani" u Trebinju. Ja uobrazeniju javnu licnost nisam video u zivotu od gospodje. Inace svako vece Kusturica, Sergej producent Neskovic, Monika sedeli su sa nama obicnim smrtnicima za stolom, pricali, druzili se. Samo gospodja Sloboda nije znala ni dobar dan da kaze. Cak su se i oni cudili zasto je tako nadmena za razliku od MONIKE Beluci koja je dama za pomenutu gospodju!

  • 007

    25. decembar 2020 | 22:42

    Opet ova?

  • Milos

    26. decembar 2020 | 01:02

    Meni iskreno ona ne glumi nesto posebno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA