≫ 

Potvrđeno: Očekuje nas i "Čudesna žena 3"

Režiraće ga Peti Dženkins, autorka prethodna dva ostvarenja, a Gal Gadot će reprizirati ulogu Dajane Prins - "Čudesne žene"

  • 1
Gal Gadot , Wonder Woman Gal Gadot kao Čudesna žena / Foto: Tanjug/AP

Zvanično je: očekuje nas i "Čudesna žena 3" (Wonder Woman 3). Studio Warner Bros. je doneo odluku samo dva dana nakon što je "Čudesna žena 1984" premijerno prikazana 25. decembra u ograničenom broju bioskopa i striming platformi HBO Max, piše Collider.

"Čudesna žena 1984" je nastavak filma "Čudesna žena" iz 2017. godine, a u njemu igraju Gal Gadot, Kris Pajn, Kristen Vig i Pedro Paskal. Dvadeset i petog decembra premijerno su prikazani i Soul (Pixar) i Promising Young Woman.

Budući da se zarada "Čudesne žene 1984" ne odvija kako je predviđeno (prvenstveno zbog pandemije), Warner Bros. je juče objavio da je u planu i treći deo trilogije, a da će ga režirati Peti Dženkins, autorka prethodna dva ostvarenja. Gal Gadot će reprizirati ulogu Dajane Prins - "Čudesne žene".

Još je nepoznato koja će biti radnja priče, kao i ko će se od glumaca priključiti projektu. Budući da njena priča nije zaokružena, o povratku Barbare Minerve - Gepardice (Kristen Vig), Peti je na Tviteru nejasno rekla:

- Moraćemo da vidimo - i dodala nekoliko emotikona namigivanja.

Za sada, "Čudesna žena 1984" međunarodno je zaradila 85 miliona dolara, nasuprot uloženom budžetu od 200 miliona. Za vikend je zaradio preko 16 miliona dolara u SAD, što predstavlja rekord 2020. godine. Pored pandemije koja u potpunosti sputava razvoj umetnosti, dodatni razlog zašto nije zaradio više je taj što je studio rešio da film uporedo premijerno prikaže u ograničenom broju bioskopa (zbog pandemije) i na svojoj striming platformi HBO Max. Premijera je bila odlagana poslednje dve godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzo

    29. decembar 2020 | 00:37

    Gal Gadot prelepa.Gledao sam WW84 i nije los.Kraj filma bi trebalo sve dobro da zamisli i da se svi zapitaju, narocito lideri sila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA