≫ 

Zek Snajder ne planira da napravi još DC filmova nakon nove verzije "Lige pravde"

Serija će predstavljati produžetak originalnog filma iz 2017, sa dodatnim neiskorišćenim materijalom i novonasnimljenim scenama

  • 0
Liga pravde Zeka Snajdera Foto: Promo

Dugoiščekivana nova verzija filma "Liga pravde" (Justice League) iz 2017. godine, sada pod nazivom Zack Snyder’s Justice League ili Snyder Cut, premijerno će biti prikazana u martu 2021. na striming servisu HBO Max.

Snyder Cut je zamišljen kao mini-serija od 4 epizode od po sat i po. Vratiće popularne likove kao što su Betmen (Ben Aflek), Supermen (Henri Kavil), Čudesna žena (Gal Gadot), Akvamen (Džejson Mamoa), Fleš (Ezra Miler), Kiborg (Rej Fišer), ali i Džoker (Džared Leto), Mera (Amber Herd) i dr.

Serija će predstavljati produžetak originalnog filma iz 2017, sa dodatnim neiskorišćenim materijalom i novonasnimljenim scenama.

Zack Snyder, Zek Snajder Zek Snajder / Foto: Profimedia/AFP

Zek Snajder je primarno bio postavljen kao režiser filma iz 2017, ali je ubrzo smenjen Džosom Videnom, što je, prema mišljenju velikog broja kritičara i publike, bio loš potez, budući da ostvarenje sveukupno nije dobilo pozitivnu ocenu.

Zek je sada rešio da objavi svoju verziju filma, u koju je uloženo dodatnih 70 miliona dolara, međutim, u intervjuu za Comic Book Debate, izjavio je da trenutno nema planova da napravi sledeći superherojski DC film.

- Nikad nisam mislio da ću se baviti ovim. Nisam verovao da ću završiti "Ligu pravde". Istina je da je ovo stari film. Godine su protekle u njegovom pravljenju. DC univerzum je nastavio dalje i razgranao se – istakao je Zek Snajder i dodao:

The Snyder Cut, Justice League, Liga pravde Printskrin: YouTube/HBO Max

- Poznato je da sam želeo da napravim nekoliko filmova o ovim likovima. Barem pet. Ali, zauzet sam. Imam mnogo toga u planu. Ne bih mogao biti srećniji i uzbuđeniji što će obožavaoci videti novu verziju "Lige pravde", ali, da li ću nastaviti? Nemam planova za to. Međutim, kako sam rekao, nisam mislio da ću doći dovde, pa ko zna?

Snajder je zaista zauzet, jer je premijera njegovog akcionog zombi filma Army of the Dead zakazana za ovu godinu na Netflix-u. Služio je i kao izvršni producent na "Čudesnoj ženi 1984" i "Odredu otpisanih" Džejmsa Gana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA