≫ 

"Dekster" dobio glavnog negativca: Pamtimo ga kao bezdušnog kapetana u filmu "Bekstvo iz Šošenka"

"Moćan, darežljiv, voljen o svih, pravi je čovek iz naroda. Ako ti čuva leđa, smatraj da si blagosloven. Ako ga nasamariš, ili povrediš nekoga do kog mu je stalo, bog ti pomogao", piše u opisu lika Kurta Koldvela

  • 0
Dexter Majkl Si Hol kao Dekster Morgan / Printskrin: YouTube/KYE.

O nastavku nekad popularne TV serije "Dekster" govori se od oktobra prošle godine. Iz TV mreže Showtime je tad najavljeno da će se nova sezona sastojati od 10 epizoda, sa Majklom Sijem Holom u titularnoj roli, koji će reprizirati ulogu Dekstera Morgana – forenzičara danju, serijskog ubice noću.

Za The Wrap je upravo potvrđeno da će Klensi Braun tumačiti glavnog negativca serije – Kurta Koldvela, nezvaničnog gradonačelnika Ajron Lejka – pretpostavlja se da je to novi grad u kom je Dekster završio nakon što je lažirao svoju smrt na kraju osme sezone, postavši drvoseča.

Clancy Brown Klensi Braun / Foto: Shutterstock

- Moćan, darežljiv, voljen o svih, pravi je čovek iz naroda. Ako ti čuva leđa, smatraj da si blagosloven. Ako ga nasamariš, ili povrediš nekoga do kog mu je stalo, bog ti pomogao – piše u opisu lika Kurta Koldvela.

Zbog svoje visine i dubokog glasa, Klensi Braun je u toku karijere prvenstveno tumačio negativce. Svet ga pamti kao nemilosrdnog kapetana Hedlija u filmu "Bekstvo iz Šošenka", ali i u ostvarenjima "Svemirski marinci" i "Tor: Ragnarok".

Serija "Dekster" je emitovana od 2006. do 2013, iznedrivši 100 epizoda. Novu sezonu će režirati Markos Siga, koji će služiti i kao izvršni producent, zajedno sa Majklom Sijem Holom i Klajdom Filipsom.

Clancy Brown Klensi Braun (levo) i Tim Robins u filmu "Bekstvo iz Šošenka" / Printskrin: YouTube/Black Lion

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA