≫ 

Nova serija "Tajna vinove loze" donosi dramu i borbu dve porodice obavijene lažima i prećutkivanjem

"To je priča je o vinu, ljubavi, tajnama iz prošlosti, novcu, prevarama i svemu onome što čini svakodnevan život", objasnio je Dejan Karaklajić, reditelj i izvršni producent serije

  • 7
Vojin Ćetković

Vojin Ćetković / Foto: ATA Images

Nova igrana TV serija "Tajne vinove loze", sa bračnim parom Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem u glavnim ulogama, 18. januara stiže na Superstar TV.

Intrigantna priča koja prati kompleksne sudbine i dramatičnu borbu dve vinogradarske porodice biće emitovana svakog radnog dana od 21h na Superstaru, a od 23. januara će se prikazivati na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

Scenario ove intimne sage obavijene tajnama pisala je književnica i novinarka Mirjana Bobić Mojsilović, u dramaturškom timu su Ivan Mitrović i Marko Popović, a režiju potpisuju Marko Manojlović, Ana Marija Rosi, Kosta Đorđević i Dejan Karaklajić, koji je ujedno i izvršni producent serije.

Autor muzike je kompozitor Zoran Simjanović, a scenograf Nikola Berček.

- Telekom Srbija uspeo je da se pozicionira kao vodeći producent igranog TV sadržaja u regionu i da se na toj poziciji uspešno održi - izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija, i dodao:

- Proizvodnju najkvalitetnijih domaćih serija nastavljamo novim naslovom ''Tajne vinove loze'', pričom koja nas uvodi u svet porodičnih intriga i međusobno povezanih sudbina. Sve naše serije do sada su imale veoma uspešan prijem kod publike i verujem da će tako biti i sada, i da ćemo zajedno nastaviti da uživamo u talentu i kreativnosti domaćih glumaca i autora.

Narativ ove melodramske serije prati dve priče - porodicu bogatog tajkuna Vuka Tomovića sa Palića i Veru Smiljanić, samohranu majku trojice sinova iz Negotinske krajine.

Svi oni žive pod velom tajni, laži, prećutkivanja, suza i udaraca, a njihovi životi postaju duboko povezani, i time porodična saga pruža poruku da nema porodice bez tajne, ali i da je u vinu istina. Porodica uspešnog poslovnog čoveka Vuka krije razne tajne, ali i Vera živi u strahu da se njene tajne ne otkriju.

Mirjana Bobić Mojsilović, Azbuka našeg života

Mirjana Bobić Mojsilović / Foto: ATA images

Vukova ćerka Anja završila je etnologiju u Parizu i vraća se u rodni kraj sa namerom da preuzme na sebe vođenje ozbiljnog porodičnog biznisa. Ipak, Anjino obrazovanje i tehnologije preuzete sa Zapada sudaraju se sa navikama i tradicijom uzgajanju vina u tim krajevima.

Kako ističe Dejan Karaklajić, izvršni producent i jedan od reditelja serije, projekat predstavlja porodičnu dramu namenjenu širokom auditorijumu, kao srpska saga o dve vinarske porodice, sa severa i istoka Srbije.

- To je priča je o vinu, ljubavi, tajnama iz prošlosti, novcu, prevarama i svemu onome što čini svakodnevan život - objasnio je Karaklajić i dodao:

- Predivno je bilo raditi sa izuzetnom ekipom od preko 120 glumaca, sjajnu muziku je napisao bard filmske muzike Zoran Simjanović, dok naslovnu pesmu izvodi grupa Frajle. Zaista se nadam da će gledališteuživati u seriji kao što smo mi uživali dok smo je pravili.

Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović / Foto: ATA Images

Kroz 36 epizoda serija prati sudbine, drame i borbe dve porodice iz različitih kulturnih miljea, čije su intimne sage obavijene lažima i prećutkivanjem. Na misteriozan način prepliću se naizgled nepovezane sudbine. Melodramska nota sve vreme je prisutna u ovoj seriji sa vrhunskom ekipom glumaca.

Glavne uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Milutin Milošević, Jovo Maksić, Aleksandar Đurica, Sena Đorović, Aleksandar Srećković Kubura, Luka Grbić, Branislav Jerković i drugi.

Serija "Tajne vinove loze" biće emitovana svakog radnog dana od 21h na kanalu Superstar TV, koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    13. januar 2021 | 15:02

    Bilo bi dobro ako bi moglo bez seksa,golotinje i vulgarnosti(znam i sam da to kod nas ne bi onda imalo prodju)

  • 🙂

    13. januar 2021 | 16:45

    Opet ovo dvoje u glavnim ulogama,pa dokle bre,kao da nema drugih glumaca??

  • Jelena

    13. januar 2021 | 19:08

    Ima li išta na ovom svijetu da može proći bez degute Mićalovićke i ovog njenog???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA