≫ 

Zbog skandaloznih poruka Armi Hamer "ispalio" Dženifer Lopez: Neće igrati u zajedničkom filmu

Validnost poruka još nije potvrđena

  • 0
Armi Hamer Dženifer Lopez Armi Hamer i Dženifer Lopez / Foto: Shutterstock

Nepotvrđene poruke koje su proteklih dana obišle svet dovele su glumca Armija Hamera u krajnje ozbiljnu situaciju. Neimenovana korisnica Instagrama pokazala je vrlo eksplicitne poruke koje joj je navodno slao poznati glumac, a u kojima on mašta o različitim erotskim izopačenostima.

Iako ove optužbe nisu potvrđene, Hamer je danas objavio da ipak neće biti deo predstojećeg Lajonsgejt filma "Dok nas smrt ne rasavi" (Shotgun Wedding), u kome mu je partnerka trebalo da bude Dženifer Lopez, a takođe je objavio i kratku izjavu vezanu za skandal.

- Ovim ne odgovaram na one us*ane tvrdnje, ali u svetlu ovih podlih i lažnih onlajn napada na mene, ne mogu da pri čistoj savesti sada ostavim svoju decu da bih četiri meseca snimao film u Dominikanskoj Republici. Lajonsgejt me podržava i ja sam im na tome zahvalan - rekao je on.

Hamer je poznat po ulogama u fulmovima "Zovi me svojim imenom", "Društvena mreža" i "Izvini što smetam", a novo ostvarenje, " Shotgun Wedding", trebalo je da snima sa Dženifer Lopez. Priča prati vereni par koji je do tančnina isplanirao svoje idealno venčanje, no kada se zadese na licu mesta, priča kreće po zlu... i to vrlo nastilno. Nakon što je Hamer objavio da neće biti deo prijekta, njegova sudbina je dovedena u pitanje... Barem dok se ne nađe zamena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA