"Igra prestola" dobija i animiranu seriju za odrasle?

Još nije poznato da li će serija biti nastavak ili prikvel, i da li će vratiti likove iz igrane serije

  • 1
Richard Madden, Game of thrones Ričard Maden i Mišel Ferli kao Rob i Kejtlin Stark / Foto: Profimedia

Prošlo je skoro dve godine otkako se završila planetarno popularna igrana TV serija "Igra prestola" (Game of Thrones), a iz HBO su svaki trenutak od tada proveli pokušavajući da osmisle način da nastave sa ogromnom zaradom koju im je donela verovatno najuspešnija franšiza poslednje decenije, piše Collider.

Ovo uključuje i animiranu seriju za odrasle, koja se trenutno nalazi u ranoj početnoj fazi izrade.

Kako piše THR, HBO trenutno održava sastanke sa scenaristima za potencijalnu animiranu dramu "Igra prestola". Još nije poznato da li će predstavljati nastavak ili prikvel, i da li će vratiti likove iz igrane serije. Međutim, ne mora da znači da će animirani projekat ugledati svetlost dana...

Prisetimo se kako je HBO angažovao glumicu Naomi Vots, koja je i snimila pilot epizodu nove serije, a potom se od celog projekta odustalo. Trenutno, jedino je "Kuća zmaja" (House of the Dragon) i dalje u planu, sa Olivijom Kuk i Metom Smitom, spin-off serija koja bi trebalo da sa produkcijom krene od proleća. Ukupno je 5 različitih "Igra prestola" serija bilo u planu.

Iako je "Igra prestola" zaradila preko dve milijarde dolara, svi su prestali da o njoj govore čim je poslednja epizoda emitovana. Retko kome se dopao kraj za koji su mnogi mislili da je zbrzan i neuverljiv. Nadamo se da će novi projekat učiniti da se to zaboravi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA