Scenarista "Simpsonovih" preminuo od korona virusa

Njegov brat potvrdio je tužnu vest na društvenim mrežama

  • 2
Marc Wilmore Printskrin: Youtube/FoundationINTERVIEWS

Jedan od scenarista serije "Simpsonovi" (The Simpsons), Mark Vilmor, preminuo je u 57. godini od posledica korona virusa koje su pogoršale njegovo narušeno zdravstveno stanje.

Njegov brat i jedan od tvoraca serije, Leri Vilmor, potvrdio je ovu vest u potresnom saopštenju, objavljenom na društvenim mrežama.

- Moj dragi, dragi brat, Mark Edvard Vilmor, preminuo je prošle noći nakon borbe sa korona virusom i drugim zdravstvenim problemima koji su ga mučili mnogo godina. Moj brat je bio najljubazniji, najnežniji, najduhovitiji lav i anđeo kog sam ikada poznavao. Volim te, mali bato - napisao je Vilmor.

Mark se pridružio ekipi "Simponovih" uoči 13. sezone i napisao "Send in the Clone" segment u epizodei "Treehouse of Horror XIII". Dobio je nagradu Emi za izvanredan animirani program kao producent epizode "Eternal Moonshine".

Simpsonovi "Simpsonovi" / Printskrin: FOX

Radio je na brojnim drugim serijama, uključujući i "Princa sa Beverli Hilsa", a bio je jedan od kreatora animirane serije Edija Marfija "The PJs"

Njegov kolega, drugi scenarista serije, Majkl Prajs, takođe se oprostio od njega.

- Još jedan div nam je prerano oduzet. Imao sam čast i privilegiju da radim sa Markom Volmorom na tri serije tokom protekle 23 godine i mogu da kažem da je on bio najduhovitija osoba u svakoj sobi. I neverovatan čovek. Nezamenjiv. Počivaj u miru, moj druže - napisao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA