≫ 

Ketrin Hajgl: Ne kajem se što sam napustila "Uvod u anatomiju", učinila sam ispravnu stvar

Glumica je napustila seriju 2010. godine

  • 1
Ketrin Hajgl Uvod u anatomiju Ketrin Hajgl u seriji "Uvod u anatomiju" Printskrin: Youtube/davidmaccue

Ako ste od početka pratili seriju "Uvod u anatomiju", sigurno ste zapamtili i glumicu Ketrin Hajgl, koja je u ovom ostvarenju glumila doktoru Izi Stivens.

Hajglova je rešila da napusti ovu seriju 2010. godine, kada je bila na vrhuncu popularnost. Kako je navela u intervjuu za časopis "People", ne kaje se uopšte.

- Zapravo se ne kajem što sam napustila seriju "Uvod u anatomiju" - učinila sam ispravnu stvar za sebe i za svoju porodicu - ali žalim zbog pojačane drame koju sam osećala u to vreme - rekla je Ketrin i nastavila:

- Da sam tada znala nešto o meditaciji, ili da sam razgovarala sa terapeutom ili nekim da mi pomogne kroz neki strah u koji sam bila uronjena, mislim da bih bila smirenija kada bih pristupila onim granicama koje je trebalo da stvorim da bih napredovala - navodi Hajgolva i nastavlja:

- Svakako mi je žao što nisam ranije naučila kako bolje upravljati svojom anksioznošću. Život na tom povišenom nivou anksioznosti ... stvorio je u meni odbrambenost i opreznost i pod pretpostavkom da su ljudi protiv mene. Pustila sam da moj um buja bez alata za pravilno upravljanje tim - iskrena je glumica, koja sada radi na projektu "Firefly Lane".

Podsetimo se kako je Ketrin Hajgl glumica doktorku Izi Stivens u seriji "Uvod u anatomiju":

Video: En Hatavej javno govori o temi bolnoj za mnoge žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA