≫ 

"Moj lik ima izvesne probleme…": Sara Polson otkrila detalje o novoj sezoni "Američke horor priče"

I zvezda filma "Sam u kući", Mekoli Kalkin, pojaviće se u predstojećoj sezoni uspešne serije

  • 1
Sara Polson Sara Polson u seriji "Račed" / Printsrkin: YouTube/Netflix

Deseta sezona popularne TV serije "Američka horor priča" trebalo bi da bude emitovana u drugoj polovini 2021. godine. Koja će tema biti ove sezone još nije sigurno, jer autori i dalje objavljuju nedorečene informacije.

Poznato je da će pored Sare Polson u seriji igrati i Evan Piters, Lili Rejb i Mekoli Kalkin, a dobili smo i tizer-poster koji je u novembru prošle godine objavio autor "Američke horor priče", Rajan Marfi, koji je obožavaoce naveo da nagađaju radnju predstojeće sezone.

Američka horor priča Foto: Promo/Fox

Govoreći o svojoj ulozi, Sara Polson je za Entertainment Weekly juče izjavila:

- Lik kojeg igram u "Američkoj horor priči" ima izvesne probleme, da tako kažem. Imaću boju kose koju dosad nikad nisam imala, ni u privatnom životu, ni na snimanju. To mogu da vam kažem.

- Imam i divno ime. Imam divno ime, koje ne mogu da vam kažem – dodala je.

Ovo je svakako, takođe, nedorečeno, ali kruže teorije da će se 10. sezona baviti sirenama koje "šire haos", a može se reći da Sarini navodi potkrepljuju ovu premisu (kosa, ime).

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

Sara Polson je zauzeta u poslednje vreme. Upravo je nominovana za Zlatnog globusa za svoju ulogu u Netfliksovoj seriji Ratched, a završava i seriju American Crime Story: Impeachment, nakon čega će početi sa snimanjem druge sezone Ratched.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA