≫ 

Dženifer Lopez kao profesionalni plaćeni ubica u novom Netfliksovom filmu

Njena junakinja napušta usamljenički život kako bi zaštitila svoju otuđenu, napuštenu ćerku od grupe opasnih muškaraca koji su željni da je se dočepaju

  • 1
Jennifer Lopez, Dženifer Lopez Dženifer Lopez / Foto: Shutterstock

Iako pevačica, plesačica i glumica uglavnom romantičnih komedija, Dženifer Lopez nisu strani ni akcioni filmovi. Prisetimo se ostvarenja Voz pun love (1995), Anakonda (1997) i Dosta je bilo (2002) gde je Džej Lo pokazala da ume da barata pištoljem i drugim oružjem, i vlada borilačkim veštinama.

Njen domen se sad širi i na Netflix, pa Deadline piše kako će Dženifer za najpopularniji striming servis producirati i glumiti u novom filmu "Majka" (The Mother).

Uz scenario Miše Grin (Lovecraft Country) i Andree Berlof (Straight Outta Compton), Džej Lo će igrati profesionalnog plaćenog ubicu koji napušta usamljenički život kako bi zaštitila svoju otuđenu, napuštenu ćerku od grupe opasnih muškaraca koji su željni da je se dočepaju.

Niki Karo, koja je nedavno režirala Mulan za suparnički striming servis Disney+, u pregovorima je da režira i Majku.

Pored ovog filma, Džej Lo će za Netflix glumiti u još jednom akcionom ostvarenju pod nazivom The Cipher - FBI agentkinju koja koristi onlajn puzle u potrazi za serijskim ubicom.

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA