≫ 

Mnoge žene uzdišu zbog Antonija Banderasa, ali ljubavnu scenu s njim Selma Hajek je preplakala

Tek kada je snimanje uveliko bilo u toku, producenti su joj rekli šta će morati da uradi

  • 5
Desperado, Antonio Banderas, Selma Hajek "Desperado" / Foto: Profimedia/Columbia Pictures / Entertainment Pictures

Selma Hajek preplakala je tokom snimanja jedne scene u čuvenom filmu "Desperado" u kome je glumila sa čuvenim španskim glumcem Antonijom Banderasom. Meksička lepotica kazala je da iz filma i dalje vuče traumu.

Ipak, ona je u podkastu za Armchair Expert naglasila da trauma nema veze sa rediteljem Robertom Rodrigezom, niti sa njenim čuvenim kolegom.

"Desperado" (1995) bio je prvi veliki holivudski hit ove glumice, koji joj je doneo slavu i priznanje. Međutim, kako je kazala, kada je potpisala ugovor za ovaj film u njemu nije ni bilo pomena ljubavne scene između njenog lika i El Marijačija kog je igrao Banderas.

Tek kada je snimanje uveliko bilo u toku, producenti su joj za to rekli. Kako joj je reditelj Rodrigez bio kao brat, a njegova tadašnja žena, producentkinja Elizabet Avelan, najbolja drugarica, Hajek je pristala da bude deo ove scen. Ipak, na setu je bilo samo njih četvoro.

- Pre nego što se kamera upalila, počela sam da jecam. Rekla sam im: "Ne znam da li ću moću ovo da uradim. Plašim se" - setila se Hajke.

- Jedna od stvari koje sam se plašila bio je Antonio - koji je bio savršen džentlmen i tako fin. Danas smo vrlo bliski prijatelji, ali on je bio tako slobodan. Plašilo me je to što je ova scena za njega bila ništa. Počela sam da plačem, a on je kazao: "O moj Bože, osećam se tako užasno zbog tebe". Bilo me je tako sramota što plačem.

Hajek je nekoliko puta naglasila da su se i Rodrigez, i Baderas besprekorno poneli, da je niko nije pritiskao, ali da je taj trenutak za nju bio traumatičan, te se i danas seća svakog detalja.

- Nisam htela da pustim peškir. Oni su pokušavali da me zasmeju. Pošlo bi im za rukom na sekundu, dve, a onda bih ponovo briznula u plač. Ali nekako smo to prebrodili. Uradili smo najbolje što smo u tom trenutku mogli.

U filmu je ova scena snimljena iz više brzih kadrova.

- Kada vi niste svoji, onda ne možete to da izvedete. Sve vreme sam mislila na svog oca i brata. Hoće li oni ovo videti? Hoće li ih neko provocirati zbog toga? Muškarci taj problem nemaju. Da njih očevi vide u jednoj ovakvoj sceni, rekli bi: "E, to je moj sin" - kazala je Hajek.

Njen brat i otac su sa njom otišli u bioskop, ali napustili su salu tokom ove scene i vratili se kada se završila.

- Svako želi da njegov otac bude ponosan na nju ili njega i ništa više.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    16. februar 2021 | 15:26

    ako si htela da budes glumica zna se koje ces scene snimati.... gluposti nikad kraja ako ne mozes ili nices znas kako se kaze uvek ima ona koja hoce ponuda i potraznja na trzistu je takva pa nisi ti isla za opaticu....

  • yoya

    16. februar 2021 | 16:17

    Ova je sva cedna zbog tate, k`o i Milica Pavlovic zbog deke...

  • Kolko sam ga

    16. februar 2021 | 16:18

    Puta bacao na tu scenu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA