Prve reakcije na "Daru iz Jasenovca": "U životu nisam gledao ništa teže"

Ostvarenje reditelja Predraga Gage Antonijevića emitovano je večeras na RTS-u. Kakvi su vaši utisci?

Film Dara iz Jasenovca komentari

Foto: Aleksandar Letić, Twitter

Na prvom programu Radio-televizije Srbije, gledaoci su mogli prvi put da pogledaju dugo očekivani film "Dara iz Jasenovca" reditelja Predraga Gage Antonijevića, koji govorio o stradanju Roma, Jevreja i Srba u logoru Jasenovac.

Kao što se i očekivalo, ostvarenje za koji je scenario pisala Nataša Drakulić izazvalo je veliku pažnju, između ostalog i na društvenim mrežama.

Ovo su prve reakcije:

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    I ovaj film su pojedinci u svetu proglasili za Srpsku propagandu!??? Pa ovde nije prikazano ni deseti deo šta su sve ustaše radile i na koji način su ubijali onaj nedužni narod ! Kada bi se snimio film koji bi pokazao šta su ustaše stvarno radile u to vreme ,pa i u ratovima devedesetih godina - pitanje je da li bi to uopšte moglo da se gleda od količine zla koje su ti monstrumi u ljudskom obliku posedovali !!!???

  • Delija old school

    Devojčica je super odglumila, jedino me boli što posle ovog filma svet i dalje neće čuti za ove zlikovce: Slavko Kvaternik, Eugen Kvaternik Mladen Lorković, Mile Budak, Petar Brzica, Ante Vokić, Luka Barjašić, Slavko Baljak, Јadre Strika, Јere Fratarović, Bene Barić, Мile Didulica, Ivan Kevrić, Ivica Matković, Andrija Artuković, Mate Horvat, Žile Frganović Hinko Dominik Pičili, Jerolim Maričić, Drago Gašparović, Marinko Polić, Alaga Zulkić, Ante Zrinušić, Slavko Lisac, Nikola Hiršberger, Nikola Gađić, Mirko Slišković, Ivica Brkljačić, Rafael Boban Jure Francetić. Samo se pominju Ljubo Miloš, Dinko Šakić, Pavelić i Fra Sotona.

  • Наелектрисан

    Толико књига написано,документараца,видео сведочанства људи који су то преживели,а неки се тек сада упознају са чињеницом шта се тамо дешавало!!Ту је наш највећи проблем

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima