Tatjanu znamo po ulozi hladnokrvne časne sestre u "Dari", a gledali smo je i u jednoj čuvenoj seriji

U pitanju je Jedna od najpopularnijih domačih serija

  • 0
Tatjana Kecman, Printskrin: Youtube/101 Studios

Glumicu Tatjanu Kecman imali smo priliku da gledamo kao hladnokrvnu časnu sestru Bartu u filmu "Dara iz Jasenovca" reditelja Predraga Gage Antonijevića. Ona je navela da je bez ikakvog dvoumljenja prihvatila da glumi ovu tešku ulogu.

- Bez razmišljanja sam prihvatila. Nisam zamišljala svoj posao tako da uvek treba da igram pozitivce. Dobiti negativnu ulogu je divno. Glumci vole da brane svoj lik. Probala sam nađem zrno čoveka u njoj. Moja uloga je mala. Imala sam u glavi da i ona živi u ogromnom strahu jer samo smrt okružuje. To je, naravno, ne opravdava - rekla je Tatjana u intervjuu za "Kurir".

U ovom ostvarenju odigrala je zapaženu ulogu, kao i drugim u kojim smo je gledali.

Naime, Tatjana Kecman je pozorišna i filmska glumica. Glumi od svoje sedme godine. Kada je bila mala, glumila je malu Stojanku u seriji "Osma ofanziva" rediteljke Soje Jovanović.

Posle Fakulteta dramskih umetnosti, u klasi profesora Vladimira Jeftovića, imali smo prilike da je gledamo u raznoraznim filmovima, kao i pozorišnim predstavama, kao što su "Prekobrojna", "Suteren", "Kentaur", “Ludilo udvoje”, “Iza scene”, “10:1”, "Više sreće ovaj put", "A gde su kokoške?", "Sirena i Viktorija", "Ženska posla".

Publika je mogla da je u čuvenoj seriji "Ubice mog oca", gde je igrala lik policajke Branke, za neke najopasnije i najintrigantnije žene u seriji.

Na pitanje da li ju je uloge Branke u seriji "Ubice mog oca" ili pandemija korona virusa uticala na to da se više posveti filmskim i televizijskim projektima, a ne pozorištu, Tatjana je rekla.

Snimanje pomenutih serija planirano je pre pandemije, tako da bih to svakako radila. I hvala Bogu da je tako jer, predstave ne igram, evo već peti mesec. Od kad sam stala na pozorišnu scenu, 1990. godine, moja najduža pauza je bila mesec dana. Na sceni sam bila i za vreme bombardovanja, tokom trudnoća, u gipsu, bolesna, sa zdravstvenom legitimacijom u džepu kostima za slučaj da mi pozli i da moram u hitnu… Eto, sad ne igram! Imam vremena na pretek…pa se osećam kao da živim nečiji život, tuđi. Pozajmila sam ga i jedva čekam da ga vratim! Šalim se, naravno… Dobar je ovaj život, privatno sam ispunjena i srećna - rekla je Tatjana u intervjuu za Svet Australija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA