≫ 

Čuvenu epizodu "Mister Bina" gledali ste milion puta, a da li ste u njoj primetili zvezdu "Mućki"?

Podsetimo se čuvene scene iz restorana

  • 1
Mister Bin Mister Bin Printskrin: BBC

Tokom devedesetih svet je osvojila serija "Povratak Mister Bina" ("The Return Of Mister Bean"). Publika se radovala svakoj epizodi, a mnoge su se izdvojile.

Jedna od tih je i scena u restoranu. Naime, Mister Bin, kojeg glumi Rouan Atkinson, stiže u restoran, naručuje biftek, ali mu se on nikako ne dopada, te na urnebesne načine pokušava da ga se reši.

Delove hrane trpa u raznorazne posude. I taman, kada se rešava bifteka, dešava se nešto što u tom trenutku nije želeo. Sapliće konobara, te mu se menadžer restorana izvinjava.

Kako bi se iskupili Mister Binu za neprijatnu situaciju, besplatno ga časte novim obrokom. Pogodićete, dobija opet onaj isti biftek.

Ono što je zanimljivo jeste da je u toj sceni, zajedno sa Rouanom Atkinsonom glumio čuveni glumac koji se proslavio igrajući u seriji "Mućke".

U pitanju je Rodžer Lojd Pak, legendarni Triger. Zvezda "Mućki" je tada "furao" dugu kosu, te ga neki nisu ni prepoznali.

Podsetimo se nekih kadrova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    20. mart 2021 | 11:34

    Obozavao sam ovaj serijal kad sam bio mladji, a ni sad mi nije strano da pustim ponekad neku epizodu, ekstra odradjeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA