≫ 

Večeras 8.000 emisija "Slagalice": Voditeljka Kristina pustila suzu, otkrila svoje početke u kvizu

- Izgleda tako lagano, uopšte nije tako. Tako da je meni tih prvih 10 epizoda bilo veoma traumatično - rekla je Kristina

  • 2
Slagalica Printskrin: RTS

Večeras, 23. marta, biće prikazana jubilarna 8.000 epizoda kviza "TV Slagalica". Povodom ovog jubileja u Jutarnjem programu RTS-a govorila je voditeljka Kristina Radenković. Ona je u jednom trenutku i zaplakala od sreće dok je pričala o popularnom kvizu.

- Meni suze idu, Bojana. Polu emocije - rekla je Kristina Radenković.

- Od radosti - rekla je voditeljka Kristini.

Voditeljka "Slagalice" se prisetila i jedne anegdote.

- Meni je ostao urezan (u sećanju) Marko Savić, Mislim da je on bio, ne znam da li je i dalje, najmlađi pobednik "TV Slagalice". Tada, kada je on učestvovao, finale se igralo u više emisija, i on je došao poprilično uspavan, a ja volim, a znam da gledaoci vole, kada je malo neizvesno. Bio je zaista odličan tokom svih kvalifikacija, i nešto je bio uspavan i gubio je, gubio je... Uopšte nije bio prisutan u emisiji. I onda sam ga ja malo razmrdala pred poslednju emisiju i on je pobedio za poen dva. Tako da je to meni ostalo urezano u sećanju, i dan danas se prepričava. Nije sad za javnost i za jutro šta sam uradila, ali razmrdan je u svakom slučaju - rekla je Kristina.

Slagalica, Kristina Radenković Kristina Radenković Printskrin: RTS

Voditeljka se prisetila i legendarne supervizorke "Slagalice" Milke Canić.

- Ja sam imala priliku i sreću da sarađujem sa njom. Divna jedna žena. Na stranu ono što sve ona zna, ona je bila supervizor, lektor. Obeležila je "TV Slagalicu", tako da je ona jedan od simbola ovog stuba naše Radio-televizije Srbije zaista i uvek će na ostati u sećanju. Neminovno je spomenuti je kada se priča o "TV Slagalici" - rekla je Radenkovićeva.

Kristina je navela da voditeljski posao nije ni malo lak.

- Ljudi misle da mi kao voditelji ne radimo ništa. Ja se sećam svog prvog puta.. Ja sam mislila posle Jutarnjeg programa i "Evrovizije", šta sad... Ja kada sam stajala tamo, ja sam morala da idem na terapije fizikalne koliko sam se ja ukočila od stresa. Ti možeš da mi potvrdiš da to uopšte nije ono što vidiš, jer moraš da vodiš računa... Ti si spona između režije i takmičara. Moraš da imaš sve u malom prstu, sve da znaš, sva pravila, i ljudima prosto ne mogu da objasnim... Izgleda tako lagano, uopšte nije tako. Tako da je meni tih prvih 10 epizoda bilo veoma traumatično - rekla je Kristina.

Pogledajte i kompletan intervju:

Video: Oni smišljaju pitanja za učesnike TV Slagalice, a sada su odgovarali na naša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA