"Mnogo mi je žao da ga je odnela ova glupa, odvratna boleština": Seka neutešna zbog Vlastine smrti

- Bio je dobar, tražen, disciplinovan, odgovoran i u najboljem smislu reči dobar glumac i kolega - rekla je Seka Sablić za Vlastu Velisavljevića

  • 0
Vlasta Velisavljević, Seka Sablić Vlasta Velisavljević, Seka Sablić Foto: Tanjug/Rade Prelić, ATA Images

Slavni glumac Vlasta Velisavljević preminuo je u 95. godini od posledica korona virusa. Od velika domaće kinematografije opraštaju se mnogi ljudi, a netutešna zbog njegove smrti je i poznata glumica Seka Sablić.

- Uvek je bilo veliko zadovoljstvo, čak bih rekla i uživanje raditi sa Vlastom. U zadnje vreme sam zaista bila u nekoliko poslova, projekata sa njim. On je bio u punoj snazi, vitalan, iako je bio u dubokim godinama. Bio je dobar, tražen, disciplinovan, odgovoran i u najboljem smislu reči dobar glumac i kolega. Mnogo mi je žao da ga je odnela ova glupa, odvratna boleština - rekla je Seka za portal Nova.rs.

Vlasta Velisavljević je rođen 28. jula 1926. godine u Beogradu. Na sceni je proveo više od 70 godina, a za to vreme ostvario je više od 350 uloga, zato ga mnogi smatraju srpskom glumačkom legendom. Za svoji rad dobio je brojna priznanja, a poslednje, i njemu najdraže, jeste to što je proglašen doživotnim počasnim članom Jugoslovenskog dramskog pozorišta (JDP).

Video: Otišao je Vlasta Velisavljević: Čuveni glumac preminuo je u 94. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA