≫ 

Lidija Vukićević o Žikinoj dinastiji: Ispričala anegdotu sa Gidrom, na jedno nikako nije pristala

- Gidra je bio lucidan... - pričala je Lidija Vukićević

  • 4
Dragomir Bojanić Gidra Lidija Vukićević Žikina dinastija Dragomir Bojanić Gidra Lidija Vukićević Printskrin: Youtube/ALL IN ONE

Lidija Vukićević gostovala je u emsiji Balkan Info, a tamo je pričala i o Žikinoj dinastiju, gde je igrala sa slavnim Dragomirom Bojanićem Gidrom i Markom Todorovićem.

Glumica je evocirala uspomene, a otkrila je i neke stvari koje nisu bile poznate javnosti.

Naime, Lidija je rekla da su joj tražili da se skine, na šta ona nikako nije pristala. Ona je imala samo reči hvale za Gidru Bojanića i Marka Todorovića.

- Bila je divna (atmosfera). Tamo gde je bio Gidra nije moglo da bude loših nekih vibracija, niti neke zategnute atmosfere, pošto je on bio takav čovek... Imate prosto ljude koji unose radost. Gidra je bio upravo takav. On je unosio radost. On je bio zanimljiv, duhovit, on je bio prosto neko ko vam svaki dan daje  na poklon to neko dobro raspoloženje. On je bio sam takav. Pored njega niste mogli da budete nikako drugačije raspoloženi - pričala je Lidija i nastavila:

- Mada ja sam imala jednu situaciju, baš u tom filmu, gde nisam htela da se skinem. Ja sam ostala dosledna sebi. Rekla sam, možemo i da završimo saradnju na ovom filmu, možemo da prekinemo, da poništimo ugovor. Ja to sigurno neću uraditi, jer se tamo nismo dogovorili. I mnogo mi je bilo teško. Bilo mi je teško zato što sam sa jedne strane imala to nekako uvažavanje i prema Gidri, i prema Marku, i da sada mene čekaju stariji glumci, nekako me je bilo sramota. A sa druge strane nisam htela da odstupim. To je ono što sam govorila. Morate, ako znate šta hoćete, morate do kraja da istrajete, makar koliko to bilo teško nekad. I na kraju se sve završilo kako treba - rekla je Lidija.

Ona je potom ispričala čuvenu anegdotu sa Gidrom i lubenicom.

- Gidra je bio lucidan... Ja znam da su pričali da on izdubi lubenicu, sipa alkohol i kao hladi lubenicu. I malo, malo vidi da li se ohladila lubenica, i dođe malo više pripit. Ali mu to nije smetalo da maestralno odigra sve svoje uloge - rekla je Lidija.

Šta je sve Lidija Vukićevič pričala o Žikinoj dinastiji, pogledajte na 37:30 snimka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    25. mart 2021 | 16:45

    Gidra je neponovljiv. Lepo je kad kolege o nekome posle toliko godina lepo pričaju. E to su bili velikani glumišta!

  • nibrS

    25. mart 2021 | 18:26

    Zato se sada kao baba skidaš svakom prilikom...

  • Ruja

    25. mart 2021 | 16:42

    Bakutaner nevinasce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA