Prodaje se motel iz čuvene serije: Raspada se, košta preko milion dolara, ali fanovi ga opsedaju

Glavni glumci nisu uključeni u cenu

  • 1
Schitts creek Foto: Promo

Jedna od najpopularnijih komedija proteklih godina, "Šits krik" (Schitt's Creek) završena je pre prošlog proleća, a fanovi koji to ne mogu da prebole sada bi mogli da se bukvalno presele u nju.

Tačnije u Hokli motel u Ontariju, koji je u ovoj Emijem nagrađenoj seriji poznat kao Rouzbud motel. Nekretnina se našla a tržištu, a cena je "sitnica" - oko 1,6 miliona dolara.

U pitanju je zdanje sagrađeno sredinom 1960-ih, okruženo sa oko 100 hektara zemlje, koje trenutno nije u funkciji. Cenu mu diže to što je imanje proslavljeno u ovom kanadskom sitkomu, te ga novi vlasnik može lako urediti po motivima iz serije i nastaviti da zarađuje na njenoj slavi.

Nalazi se u blizini reke Notavasaga, poznate po mogućnosti za pecanje lososa i dužičaste pastrmke. Sastoji se od 10 spavaćih soba, uključujući i dupleks apartman i odvojenu gostinjsku kućicu.

Oni koji žele da pobegnu iz grada, ali i iz stvarnosti, ovde mogu i zamisliti da su barem za vikend uskočili u cipele likova koje su tumačili Judžin i Den Livaj, Ketrin O'Hara i Eni Marfi.

Potencijalni kupci zato treba da budu na oprezu, jer fanovi u ovo mestu hrle još otkako je serija premijerno prikazana 2015. godine.

Hokli motel takođe se pojavio u Netfliksovoj seriji "Umbrella Academy" kao i u filmu koji je predvodio Vigo Mortnesen - "Istorija nasilja" iz 2005. godine.

Serija koja je jednim potezom odnela devet Emija

Kanadski sitkom „Schitt’s Creek” osvojio je celih devet Emija iz kategorije komedija prošlog septembra i tada je o njemu počeo da priča ceo svet.

Radnja prati porodicu Rouz, supružnike Džonija i Mojru i njihovo dvoje dece Aleksis i Dejvid, koja je navikla na život u izobilju; na doručak se odlazilo u Pariz, nosili su se samo odevni komadi iz poslednjih kolekcija, punile su se naslovnice tabloida, a jedni se s drugima i nisu previše družili. No, jednom kad otkriju da je njihov poslovni menadžer varao na prijavi poreza, ostaju bez svega i prisiljeni su da krenu od nule.

Jedini posed koji im je država dopustila da zadrže je gradić Schitt’s Creek (što u bukvalnom prevodu znači "potok od izmeta"), koji je Džoni kupio sinu nakon neke izgubljene opklade. Gradonačelnik zbunjenu porodicu s veseljem smešta u gradski motel, a Rouzi se iz epizode iz epizodu susreću sa problemima običnih smrtnika, poput loše hrane, skučenog prostora i nedostatka novca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA