≫ 

Procurile scene druge epizode "Porodice": Susret Slobe i Legije je bio napet

Scena iz mračnog hodnika u kom se susreću Milorad Ulemek Legija i Slobodan Milošević i u kom Legija pokušava da mu uruči nalog

  • 4

Trejler za drugu epizodu serije "Porodica" je objavljen, a sada su procurele scene kojih nema u njemu - susret Milorada Ulemeka Legije i nekadašnjeg predsednika SRJ, Slobodana Miloševića.

Porodica Milošević nalazi se u vili "Mir" u Užičkoj ulici, gde dobijaju informaciju da će bivši predsednik biti uhapšen. Ispred vile je okupljen jedan broj Miloševićevih simpatizera, a Miloševiću za to vreme pokušavaju da uruče nalog za hapšenje.

Sada je procurela scena, iz mračnog hodnika u kom se susreću Milorad Ulemek Legija i Slobodan Milošević i u kom Legija pokušava da mu uruči nalog!

- Ja sam vojnik države, slušam naređenja... i treba ovo da vam dam - rekao je Legija.

- Šta je to? - upitao je Milošević, a Legija mu je odgovorio da je nalog.

- Da se nosiš u p***u materinu, i ti i taj tvoj nalog. I reci onim tvojim go*narima da ne mogu ovako da me hapse. Jesi čuo? Duboko si me razočarao. Samo, da znaš... Znam sve šta ste radili.. I ti, i ona tvoja banda. I ako padnem ja, padaš i ti - govori Milošević Legiji.

Poslednjih 48 sati zajedničkog života Miloševića

Nakon 20 godina od hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, snimljena je mini TV serija pod nazivom "Porodica", koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević.

Pod opsadom policije, novinara i demonstranata, porodica Milošević i njihovi prijatelji i saradnici, nalaze se u vili "Mir" na Dedinju, bez ikakve kontrole nad situacijom, a nepredvidive ljudske reakcije počinju da izlaze na površinu, navodi Mondo. Slobodana Miloševića igra Boris Isaković. Mirjanu Marković Mirjana Karanović, Mariju Milošević Tijana Marković, Zorana Đinđića Uliks Fejmiu, Vojislava Koštunicu Svetozar Cvetković, a Čedomira Jovanovića Milan Marić.

Serija "Porodica", koju čini pet epizoda, dramska je interpretacija stvarnih događaja. Zasnovana je na do sada poznatim činjenicama, autentičnim snimcima, javno dostupnim informacijama i svedočenjima onih koji su bili prisutni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    30. mart 2021 | 18:23

    Bruka kakvi izdajnici!!!Milosevic patriota bio!!!

  • ...

    30. mart 2021 | 20:42

    Pravod su nasli da glumi đinđića iz istog su plemena

  • MIRJANA

    30. mart 2021 | 19:00

    Sramota Kakvog su glumica stavili da glumi Đinđića čak ne zna da priča kao on je li ću da ga što više ponize toliko je jasno da letim politički značaj od koga je režirao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA