≫ 

Opasne kao ruske špijunke: Skarlet Džohanson i Florens Pju snimile "Crnu udovicu" s upalama pluća

"Crna udovica" se inače fokusira na krvavu prošlost Nataše Romanof

  • 0
Crna udovica, Black Widow, Skarlet Johanson, Florens Pju "Crna udovica" / Foto: Promo

Skarlet Džohanson i Florens Pju snimile su "Crnu udovicu" dok su obe bolovale od upale pluća, otkrila je rediteljka Kejt Šortland.

Nakon što je više puta odložen zbog pandemije, ovaj novi Marvelov film bi trebalo da se istovremeno pojavi i u bioskopima, i na Disney+ platformi, a u razgovoru za "The Gentlewoman" rediteljka je rekla da je četvoromeseno snimanje ostavilo traga na celoj ekipi.

- Kao da smo bili u vojsci - rekla je ona i potvrdila da su i Džohanson i Pju imale upalu pluća dok su snimale akcione scene.

"Crna udovica" se inače fokusira na krvavu prošlost Nataše Romanof (Džohanson). Film se odvija u dvogodišnjem jazu između "Kapetana Amerike: Građanski rat" i "Osvetnici: Beskonačni rat". To  objašnjava kako Marvel može uopšte da radi film o crnoj udovici, s obzirom na to da se Romanof žrtvuje kako bi osigurala da Osvetnici mogu osigurati kamen duše u pokušaju da sruše Tanosa.

U filmu će se Nataši pridružiti njena sestra po oružju, Jelena Belova koju glumi Florens Pju (svima poznata po ulozi Ejmi iz klasika ‘Male žene’). U stripovima, Nataša i Jelena su zajedno prošle obuku kroz program Crna udovica, a svaka od njih je talentovana i odlučna da uđe u koštac sa predstojećim izazovima. Njihov neprijatelj Taskmaster im je za petama, a u svakodnevnoj trci one se podsećaju tradicionalnih vrednosti kojima su se vodile pre svog zvaničnog posla.

- Skarlet je vrlo nepretenciozna i zbog toga je vrlo zabavno biti u njenom društvu. Ona se šali i sa kolegama, i sa majstorom sveta, nema hijerarhije.

"Crna udovica" naći će se na Dizni+ platformi 9. jula, kada će svoju premijeru imati i u bioskopima. Korisnici ove platforme moraće da plate dodatnih 28 dolara da bi odgledali film, pored regularne pretplate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA