≫ 

Divan gest zvezda serije "Porodica": Tijana Marković i Milan Marić poklonili tablet Biljani Čekić

- Podrav za nju i njenu porodicu - rekli su Tijana i Milan

  • 0
Biljana Čekić Biljana Čekić, Ognjen Amidžić, Tijana Marković, Milan Marić Foto: Branimir Milovanović, Printskrin: TV Pink

Tijana Marković i Milan Marić, zvezde serije "Porodica", gostovali su u emisiji "Amidži šou", a na kraju njih dvoje su se takmičili u nagradnoj igri. A nagrada za pobednika je bila vredna

- Imate tri loptice. Ko ubaci više loptica u čaše, taj je pobedio. A nagrada je neverovatni tablet A7 Samsung, ludilo - rekao je voditelj Ognjen Amidžić.

Prva je gađala Tijana, ali nije uspela u svoj tri pokušaja. Milan je bio sledeći, ali i on je promašio.

Zatim su krenuli pojedinačni pokušaji, a bolja je bila Tijana, koja nije krila sreću što je ubacila lopticu u čašu i što je pobedila.

Međutim, zvezde "Porodice" su odlučili nagradu da namene koleginici Biljani Čekić, koja je igrala u filmu "Dara iz Jasenovca".

- Mi smo se dogovorili nešto pre ovoga da ćemo našoj mladoj koleginici Biljani Čekić, koja je igrala Daru iz Jasenovca, da poklonimo ovo. I podrav za nju i njenu porodicu - rekli su Tijana i Milan.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA