≫ 

Britni Spirs je pre 14 godina pisala Šeron Stoun: "Molila me za pomoć"

- Stvar sa Britni Spirps je tako van kontrole i tako užasna - rekla je glumica u emisiji "The Kelly Clarkson Show"

  • 1
Britni Spirs, Šeron Stoun Britni Spirs, Šeron StounFoto: Tanjug/AP

Pevačica Britni Spirs se 2007. godine obratila Šeron Stoun očajničkom molbom za pomoć tokom jeka njene bitke za mentalno zdravlje. Kako je glumica navela, muzička zvezda joj je napisala "veoma dugo i važno" pismo, mnogo pre nego što je odlučeno da Džejmi Spirs (otac Britni Spirs) vodi računa o pravnim i finanijskim stvarima koje su vezane za Britni.

Šeron je otkrila sve ovo nakon što ju je Spirsova imenovala na Instagramu za ženu koja "nadahjuje". U emitij "The Kelly Clarkson Show" Stounova je iznela detalje.

- Britni mi je napisala vrlo dugo i važno, dirljivo pismo tokom veoma teškog vremena u njenom životu, o vremenu kada bi je ljudi prepoznali kada bi obrijala glavu, u cilju da joj pomognem - rekla je Šeron, koja je priznalada je u tom period i ona sama imala probleme.

- I bila sam u veoma teškom životnom periodu i nisam mogla sebi da pomognem. Ali istina je da nam je oboma bila potrebna pomoć. Njoj je bila potrebna pomoć, a meni je bila potrebna - rekla je Šeron, koja nije htela da produbljuje sa kojim problemima se ona suočavala.

Ipak, Stounova je navela da nije neobično da žene u Holivudu budu "kontrolisane".

- Istinita činjenica je da je veoma teško biti vrlo uspešna žena i ne imati da vas svi kontrolišu, uzimaju vam finansije i barataju vama - rekla je Šeron i nastavila:

Šeron Stoun Šeron Stoun Foto: Profimedia

- Sigurna sam da se sa svim mladim zvezdama postupa. Postoji ogromna tačka preloma i postoji tačka u kojoj se slomite - rekla je Šeron i dodala:

- Stvar sa Britni Spirps je tako van kontrole i tako užasna. I sigurno, mogu da kažem da mi je to više puta u životu bilo van kontrole i vrlo grozno... I vrlo je komplikovano preuzeti kontrolu nad svojim životom. Veoma je teško dobiti kontrolu nad svojim finansijama - rekla je Stounova.

Inače, poteškoće sa kojima se suočavala Britni Spirs prikazane su u dokumentarcu New York Times-a, koji nosi naziv "Framing Britny Spears". Inače, pevačica je u svojoj Instagram objavi navela da nije pogledala dokumentarac, već videla neke delove, i da je plakala dve nedelje.

Inače, već uveliko širom sveta traje akcije "Free Britney", kako bi se pevačici vratio život u ruke. Tačnije, da Spirsova samostalno vodi računa o sebi, svojim pravima, svojim finansijama.

Video: Britni uskoro neće moći nijednu odluku da donosi samostalno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    3. april 2021 | 15:21

    Мучене жене, "равноправност" их је учинила усамљенима - а како и не би кад су тамошњи "мушкарци" на истом нивоу, уместо да буду мушкарци...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA