Katarina u "Porodici" igra Slavicu Đukić Dejanović: Žutićeva ispričala kako se pripremala za ulogu

Da li vam se dopada kako je Katarina odigrala lik Slavice Đukić Dejanović?

  • 4
Katarina Žutić kao Slavica Đukić Dejanović serija

Katarina Žutić kao Slavica Đukić Dejanović u seriji "Porodica" Printskrin: RTS

U seriji "Porodica" Katarina Žutić igra lik Slavice Đukić Dejanović. Glumica je u "Beogradskoj hronici" otkrila kako se spremala za ovu ulogu.

- Pošto je Slavicu ne poznajem, ja sam po svim Jutjubovima, po svom internetu što sam mogla, gledala. Sve intervjue, sve njene javne nastupe i pokušavala nekako da pronađem neku prepoznatljivu mimiku, boju glasa, te gestove, način hoda... I gledala sam besumučno sve gde se pojavila Slavica. Mene samo plaši da nisam preterala. Pošto sam ja mahom pozorišna glumica, i onda za kamere često umem da odem korak dalje. I samo to da nisam preterala - rekla je Katarina Žutić.

- Ja ne znam da imitiram. Ja nisam imitator... Mislim da nije bila puka imitacija, pošto je imalo i neke radnje, nečeg što je trebalo da se uradi u toj ulozi, a ne samo da se bude kao osba koju interpretiramo... Svi smo imali prave glumačke zadatke koje je trebalo da ostvarimo. Mislim da je to jedini ključ, da se ne bude samo puka imitacija - rekla je glumica

U seriji "Porodica" Katarina Žutić igra i sa svojom majkom Cecom Bojković, koja glumi penzionerku i pristalicu Slobodana Miloševića.

- Nisam stigla da se čujem s njom. Moj dan je od juče do danas, ja sam tri života prošla - rekla je Katarina, koja je naglasila da joj je Cecino mišljenje važno, te da njena majka ume da bude kritična.:

- Ume da bude kritična. Pogotovo ako mene gleda, onda je baš pod lupom. Ali inače ume da bude kritična. Mislim, sa mnom razgovara. A pogotovo meni, kada grešim, ona će mi sigurno reći - rekla je Katarina Žutić.

Na pitanje da li nešto naučila iz tog perioda što nije znala, Katarina je bila iskrena.

- Ja uopšte ne znam ovog Baneta (Branislava Baneta Ivkovića) kojeg igra Kile (Gordan Kičić). Ja uopšte ne znam da lociram tu osobu na primer ko je to - rekla je Katarina Žutić, koja je priznala da nije pratila tada ta dešavanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    1. april 2021 | 12:56

    DOOOBRA GLUMICA. Jedna od najboljih.Šteta što nema više uloga!!

  • Ceda Ekser

    1. april 2021 | 13:46

    Bas sam je posmatrao kako je skinula ovu ulogu.Svaka cast,ja sam iznenadjen!!!Bravo!

  • Mikica

    1. april 2021 | 12:40

    Draga glumica, ali ima nebitnu ulogu. Za tri odgledane epizode izgovorila je dve recenice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA