≫ 

"Potpuno sam se predao poslu": Vuk Kostić o ulozi Legije u seriji "Porodica"

- Bio je to prvi posao posle dva meseca lokdauna, pa je bilo i pomalo čudno snimati - rekao je Vuk Kostić

  • 19
Serija Porodica Vuk Kostić kao Milorad Ulemek Legija u seriji "Porodica" Printskrin: RTS

Vuk Kostić u seriji "Porodica" igra Milorada Ulemeka Legiju, a glumac je otvorio dušu i pričao o svojoj ulozi. Na početku, naveo je da je odgledao seriju, a zatim je otkrio kako mu se čini lik Legije koji je odigrao.

- Stvar je jasna. Sve smo se sa rediteljem Bojanom dogovorili pre pristanka kako ćemo da radimo, tako je i bilo. Igram čoveka koji se dvoumi, ima borbu u sebi između starog šefa, kojeg voli i kojem je privržen, i novih ljudi. Radi za državu, profesionalac je, a šta se posle tih događaja dešavalo u njegovom životu, to se nas u ovoj priči nije ticalo. Jasan je lik, hoću da kažem - rekao je Vuk Kostić za "Kurir".

Na pitanje, da li to znači da mu je legla uloga, Vuk je odgovorio:

- Bojan me je birao i nadam se da nisam razočarao. Rekao mi je da to moram ja da odigram i niko drugi. A snimali smo u uslovima koje bih nazvao postprvotalasni kada je reč o pandemiji. Bio je to prvi posao posle dva meseca lokdauna, pa je bilo i pomalo čudno snimati, iako sam to jedva čekao. I potpuno sam se predao poslu, kao i svaki put kad ga se uželim. A ja sam uvek željan da radim. Poštujem svoje slobodno vreme, volim da odem na more, pa se zaželim posla i onda dam najbolje od sebe, jer samo tako i umem. Vremena jesu teška, kriza je, besparica, razna čuda... Ali kad i drugi oko mene daju maksimum, to mi je dovoljno. Tako smo se ponašali svi tokom rada na "Porodici". Svi su radili vrlo marljivo i video sam da im je veoma stalo. Impozantna je glumačka ekipa u seriji - rekao je glumac.

Serija Vuk Kostić kao Legija, Mirjana Karanović kao Mira Marković Printskrin: RTS

Kostić je naveo da mu je u jednoj sceni kaskader bio neophodan.

- Da, i to za scenu u kojoj trčim. Ali tih dana nisam mogao da pređem pedeset metara, a da se ne zadišem i jedva sam stajao na nogama, a ne da potrčim. Samo što sam se oporavio od preležanog koronavirusa. Nisam mogao da se zamaram - rekao je Vuk Kositć.

Video: Kako je nastala Porodica, serija o poslednjim danima pred hapšenje Miloševića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    1. april 2021 | 23:44

    Buraz pojima nemas da glumis,ali pojima

  • Honor

    2. april 2021 | 07:37

    Ne znam zasto,ali meni svaka njegova uloga izglrda kao da se on muci da glumi. U svakoj ulozi se vidi da je gluma,

  • beogradski

    2. april 2021 | 07:55

    Slažem se sa ostalim komentarima da je uloga promašena i da Vuk nije adekvatan glumac da igra Legiju. Vidi se da se muči i da mu ne leži.Jednostavno, bilo ko drugi bi to bolje odradio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA