Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Samo ja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Перагеније

    02. april 2021 | 22:47

    Серија је промашај. Бави се интимом, што се не дира. Шта се дешавало у њиховим душама је била њихова интимна ствар. Али зато све ВАЖНО није ни поменуто...

  • Bosanka

    02. april 2021 | 22:05

    Ja sam rođena '87 godine, u BiH, današnjem kantonu 10, mesto Drvar. Sa mojih 33 godine koliko sada imam u ovom momentu mogu samo da kažem da ma kakav da je naš je. Svi političari imaju greške. Niko nije bezgrešan. Gledala sam sa 13 godina kako ga hapse, ponižavaju i jednim delom uvlače Srbiju u još gore probleme. Ako je Hag napravljen za Miloševića, onda da vas pitam sve i pristrasne i one nepristrasne. A, šta je onda napravljeno za OVK, za hrvate, za bosance ? Moj otac je bio na svim mogućim frontovima od '89-te do '99-te. Ljudi, da li ste svesni činjenice da smo mi jedina država koja je izručila presednika stranom sudu. Narod ga je birao tri puta. Narod ga je birao jer nije hteo Milošević pred stranim silama da popusti za Kosovo, za integritet i za naš indetitet. Borio se protiv toga da Kosovo pravi svoju vojsku. Znate šta je šteta ? Što posle 20 godina od njegovog hapšenja mi imamo nezavisno Kosovo koja pravi svoju vojsku na sred srece Srpske zemlje. Drugim rečima njegova žrtva je bila zaludna i uzaludna. Žao mi je što su se ratovi dešavali, žao mi je što je toliko narodna izginulo. Jedno je sigurno nije Srbija šaka zobi da je svaka vrana pozoba. A, to je DOS dozvolio. Učena sam o jednoj Jugoslaviji, učena sam o Titu i odrastala sam za vreme Miloševića. Niti jedna porodica koja je izgubila nekog svog koji je službovao za zemlju nije ostao bez stana. #mislite_o_tome. Nije nama Milošević uveo sankcije. Nego EU, a mi hrlimo ka njoj. Toliko od mene !!! Pozdrav.

  • HajdukVeljko

    02. april 2021 | 17:53

    Da se podsetimo sta su radili izdajnici 99-2000 te,zna srpski narod to.Vecina glumaca stari 'otporasi'???? Sta da kazemo dalje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA