"Veoma sam počastvovan...": Još jedan podvig za Miloša Bikovića u Rusiji

Srpski glumac se odomaćio u poznatoj zemlji

  • 6
Miloš Biković Miloš Biković Foto: ATA Images

Poznati glumac Miloš Biković ređa uspehe u Rusiji. Naime, nakon što je izabran za najpopularnijeg glumca u toj zemlji, i nakon ruskog državljanstva koje je dobio, sada se našao u žiriju prestižnog Moskovskog Međunarodnog Filmskog Festivala.

Biković nije krio oduševljenje, te je ovu informaciju podelio na Instagramu.

- Veoma sam počastvovan što ću biti u žiriju glavnog konkursa Moskovskog Međunarodnog Filmskog Festivala. Ne samo da ću uživati u vrhunskim ostvarenjima već ću imati i priliku da se upoznam i razmenim iskustva sa istaknutim filmskim stvaraocima kao što je veliki Brillante Mendosa, zatim Nigina Sajfulajeva, Karim Ajnuz i mnogi drugi... posebno mi je drago što me je pozvao čovek koga izuzetno poštujem Nikita Mihalkov - napisao je Miloš Biković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    6. april 2021 | 17:47

    Sve cestitke ! Bravo !

  • Boban

    6. april 2021 | 17:56

    Dobar si lik ali si me razocarao u odnosu prema Leki. Pokazao si da si jos zelen i neiskusan

  • ЗБ

    6. april 2021 | 20:41

    Баш сам те волео као глумца и импоновала ми је твоја каријера као србина,патриоте, и у Русији. Али си ме разочарао поступком према старијем колеги Лечићу. Улетео си непромишљено у замку "елитне интелектуалке пацифичког опредељења, са антисрпском оријентацијом" ивесном глумицом Карановић. Мораш схватити да такви иступи ,које наш мудри народ назива "трчање пред руду" нису својствени нечему што се зове правна држава, претпоставка невиности ,па и демократија ( па и она коју је још Платон разголирио). Ниси смео да пресуђујеш пре суда. Ако се докаже да је Лечић крив , имаћеш право на свој став. Притом, нисам те чуо у вези педофила, твог колеге Јевтића? Не подржаваш ваљда педофиле и сексуалне односе по јавним тоалетима са малолетним дечацима? Да ли би ти и твоје колеге ,преосталих петнаест са списка глумачке Пороте (Карановићка се већ изјанила), играо представу са осуђеним, доказаним, педофилом? Поступио си незрело, а не авангардно,елитистички. Нису сви из "круга двојке" елита. Желим ти све најбоље у животу млади човече.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA