Opra se oparila: Za intervju sa Megan Markl milioni joj i dalje stižu

Jedini pobednik ovog intervjua je Opra Vinfri

  • 2
Opra Vinfri, Megan Markl Opra Vinfri, Megan Markl / Printskrin: Youtube/CBS

Reči su skupe kada pričate sa Oprom Vinfri.  Intervju koji je poznata voditeljka uradila sa Megan Markl i Harijem već skoro čitav mesec glavna je tema svetskih medija, a ona je od istog zaradila ni manje ni više nego sedam miliona dolara.

Prava na emitovanje ekskluzivnog intervjua sa britanskim princom Harijem i njegovom suprugom Megan Markl, Opra je prodala stanici CBS za sedam miliona dolara, ali kako strani mediji navode, voditeljka i dalje “ubira plodove” i da će njen račun biti bogatiji za još najmanje 10 miliona.

U dvosatnom intervjuu, koji je emitovan na televiziji CBS, par je govorio o navodnom rasizmu i disfunkcionalnosti kraljevske porodice. Kompletan intervju pratilo je uživo, prema procenama kompanije Nilsen, 17 miliona gledalaca. Iako je intervju emitovan u udarnom terminu, ovaj broj gledalaca smatra se izuzetno velikim.

U intervjuu je Megan rekla da je razmišljala o samoubistvu, dok je Hari rekao da su se on i njegova porodica osećali “zarobljeno“ dok su bili članovi kraljevske porodice.

Međutim, kasnije se ispostavilo da je Megan slagala ili barem spinovala razne stvari tokom intervjua. Dok ne dovodi u pitanje da je imala problema sa depresijom i ceo svet ističe važnost mentalnog zdravlja, njen bračni list pokazao je da se ona i Hari nisu venčali dva dana pre svoje preskupe svadbe, kao što je tvrdila.

Drugi joj zameraju što je u intervjuu neodređeno rekla da njen sin nije dobio titulu zbog boje kože, kada će Arči, koji je sada praunuče aktuelnog monarha, automatski postati princ kada njegov deda preuzme tron.

Njeno iznenađenje što kraljicu Engleske mora da tretira kao kraljicu, a ne kao slatku baku, tvrdnje da njoj nije bila ponuđena obuka kako da se ponaša kao deo kraljevske porodice, ocenjene su kao netačne, s obzirom da je sama pričala da je unajmila dve agencije koje su joj ta uputstva pružile. Poređenje sa Malom sirenom, koja se zaljubila u princa, pa izgubila svoj glas, izjave da je su joj uzeli pasoš, a u te dve godine desetak puta je išla van zemlje, predstavljanje sebe kao mučenice dok živi u palati i vili vrednoj nekoliko miliona dolara, naljutili su jedan dao javnosti.

Ipak, oni koji su ljuti, mnogo su više ljuti na Harija koji je sopstvenu porodicu onako ocrnio, javno pred celim svetom. Preovladava mišljenje da su američke vruće teme kao što su rasizam i tretman žena pokušali da veštački prenesu na britansko društvo, koje od ovih problema ne pati na način na koji pati Amerika.

Naravno, ima i onih čije je simpatije ovaj mladi par pobrao. Iz svega se izvlači jedan zaključak - jedini pobednik ovog intervjua je Opra Vinfri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA